lauantai 10. toukokuuta 2014

Rusettikausi voidaan julistaa alkaneeksi.


Lauantai tietää miehelle kuvaushommia. Tosin nykyään se ressukka joutuu kuvaamaan pitkin viikkoakin. Ja tänään tuli ensimmäisen kerran ohjeita sieltä miehen suunnalta mulle päin. Toki ne oli sellasia huumorilla annettuja, mutta ehkä se siitä. Joskus.

Tänään käytiin hakemassa herra yhdet-farkut-vuodessa tyypille uudet Nurmen farkut One Man Bandista Tampereelta. Kun itse joskus pääsisi siihen pisteeseen, että ostaisi tai tekisi vaatteita vain tarpeeseen, siihen ihan todelliseen tarpeeseen. 


Tossa Mukavan paidassa on sellaiset napit takasivulla, eli sivulla mutta takana… että paidan saa helmasta kapeksi tai leveäksi. Tässä sitten yritin laittaa nappia kiinni. Ja mies kai ajatteli pääsevänsä nopeampaa projektista irti, jos räpsii kuvia non-stop. No, eipä tuo haitannut. Toisaalta tykkään kun kaikki kuvat ei ole niitä "poseeraan tässä luonnollisena ja tuijota tulevaisuuteen / kallistan päätäni / laitan jalat ristiin". 


Pipo: Papu /weecos.com, paita Mukava /Super Mukava Tampere, Leggarit Uhana Desing/Sokos, Kengät VANS / Ponkes, Laukku Chanel /Ihanuudet. com



Tykkään käyttää pipoja. Ja pantoja. Ja nyt yritän opetella käyttämään rusetteja. Välillä tunnen itseni hölmöksi. Mutta toisaalta, kerranhan täällä vaan eletään. 


Tsirppi lempiharrastuksensa parissa. Keräämässä kiviä. Tintun-puputakki alkaa käymään kaula-aukosta ahtaaksi. Ja Oikukkaan farkut jäävät pieniksi. Ja nekin sitten lopettavat toimintansa.Surku. 


Viime viikolla ostin jossakin ylityömaniassa meille uuden hoitolaukun. Made In China. Tottakai, hemskutti. No, me tarvittiin iso laukku (if you have twins…) kun kestovaipat vie paljon tilaa ja nyt sitä tilaa sitten on. Laukun kauppaan päädyin Lähiömutsin blogin kautta ja se löytyy täältä. Nopea toimitus, voin suositella. Ja se on iso, se laukku. 




Niin ja tuo Mukava on ihan TAMPERELAINEN merkki! Made in Finland! Suosittelen lämpimästi, löytyy sellaista perusvaatetta twistillä. Eli yksinkertaista kuosia hauskoilla leikkauksilla ja ilman hauskoja leikkauksia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti