lauantai 17. toukokuuta 2014

Koiranäyttely

Käytiin tänään Raumalla näyttämässä berniä. Ei me kyllä olla mitään koiranäyttelyihmisiä, mutta koska koira on meillä sijoituksessa niin olemme luvanneet käydä näyttelyissä kunnes on pentujen aika. En oikein ymmärrä sitä koirien puunausta ja esittelyä, mutta ymmärrän kyllä sen tarkoituksen siellä taustalla. Ei vaan oo meidän juttu. Ja uskon kyllä ihan vilpittömästi siihen, että jotkut koirat tykkäävät. Eipä toi meidän neiti sosiaalinen tunnu siitä myöskään mitenkään kärsivän, päinvastoin, tykkää vaan kun on ihmisiä ja koiria ympärillä. Tämän päivän huono menestys olikin sitten remmin toisesta päästä kiinni. Mutta niitä sattuu. 





Päivän paras asukuva, eikä edes kovin muokattu. Olin jättänyt valotussäädöt päin honkia ja niitä sitten ihmeteltiin niin kauan, että autolaiset (lapsi ja koira) hermostuivat ja loput kuvat otettiin pikavauhdilla. Ja kaikista olisi tehnyt mieli retusoida oma naama pois. 




Paita on Mukavan / SuperMukava Tampere, Farkut H&M äitiysfarkut / kirpputorilta, Laukku Valentino / Stylebob.com, Kenvät VANS / Ponkes Hattu Costo / Costo.fi, Aurinkolasit Oakley / Instrumentarium Ideapark


Tuli kyllä oikein maaseutumatkailtua. Paluumatkalla kävimme vielä moikkaamassa yhtä rakkaimmista ystävistäni, kun ryökäleet muuttivat maalle. Ja siis ihan oikeasti maalle. Oli kyllä ihana nähdä toinen onnellisena esittelemässä traktoriaan. Automatkakin meni mukavasti siihen asti kunnes totesimme olevamme väärässä paikassa. Minä kartturina laitoin väärän osoitteen alun alkaenkin. Tai no, osoite oli oikein mutta paikkakunta väärä. Onneksi nämä kaksi samannimistä katua olivat toisistaan alle 20 kilometrin päässä. Eipä nuo gps:ssät ainakaan ole vähentäneet autossa käytävien perheriitojen määrää, vai  mitä luulette?


Tsirppanan vaatteet ovat mallia Marlon / Prisma Kaleva (Marlon on suomalainen avainlipputuote), Muru / Kuopus Kehräsaari (Muru on suomalainen lastenvaatemerkki), sukkahousut Metsola / kirpputori, Kengät Kavat / Brandos.com. Eikä tuo tyttö ollut koko päivää ilman hattua. Se hattu vaan lensi aika usein pois päästä. Ja noi Murun vaatteet, Mellin jälkeen taitavat olla meidän lempivaatteita. Tuntuu vain, että turhan usein noita tulee säästeltyä ja sitten ne jo ovatkin liian pienet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti