sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Mukava

Vietettiin lauantaina iltaa Tampereen keskustassa joululahjaksi saadun ravintolalahjakortin merkeissä. Kortin, joka menee vanhaksi muutaman päivän päästä. Että jos ens jouluna sit jotain muuta lahjaa… ei täältä maalta malta enää lähteä keskustaan kovinkaan usein, etenkin kun kotona on töiden jälkeen miljoona projektia kesken. Eikä sitä lasta halua viedä hoitoonkaan, kun töiden takia tuntuu ettei muutenkaan nähdä liikaa.

Olen huomannut itsestäni sen, että talvella aina harmittelen, miksei ole kesä ja lämmin kun olisi niin paljon kivaa vaatetta ja kesällä sitten taas mietin, että mitä ihmettä laitan päälle ettei tule liian kuuma, että olisipa kylmempi niin voisi kulkea farkuissa. 

Mukava on tuttavuus viime kesältä, tamperelainen merkki ja varsin mukava sellainen. Pientä tuotantoa ja mielestäni laadukasta ja yksilöllistä. Kerran yhdestä paidasta halkesi nappi, kiikutin paidan takaisin kauppaan kun ajattelin jos heillä olisi siihen nappeja mutta sainkin sitten napinvaihdon pyytämättä. Super Mukava on kauppana palveleva, joten senkin puolesta ei voi kuin suositella. 



Miksi parhaat kuvat ovat aina niitä jossa touhuaa jotain ei-niin-järkevää? Päällä on siis Mukavan mekko, Aarikan rannekoru, Vuittonin laukku ja Hush Puppiesin kengät. Kengät jotka menevät nyt kolmatta kesää ja ovat vieläkin varsin hyvässä kunnossa. 



Tytöllä on päällä MelliEcodesingin mekko. Taas yksi niitä ostoksia, joita ei tarvitse katua. Tänään otetuissa asukuvissa mekko pääsee oikeuksiinsa, täytyy yrittää laittaa niitä tänne ensi viikon aikana. 


Ei asukuvaa ilman berniä. 


Mekossa on hieno juju, eli tuollanen takahärpäke jolla mekkoa saa kavennettua tai levennettyä. Itse menin tuollaisena välivaihtoehtona, mutta kapeampaakin tuli testattua. 



Superin nettisivut löytyy täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti