maanantai 21. huhtikuuta 2014

Ei pelkkää sontaa


Ennen Kiinaboikottia olin Volcomin vaatteiden suurostaja. Olen viimeisen 20 vuoden ajan kokenut skeittityylin omakseni ja Volcomilta sitä löytyy. Nämä farkut vilahtivat jo pääsiäislauantai-postauksessa ja nyt ajattelin Hillfigerin vastapainoksi esitellä mielestäni hyvälaatuisen vaatteen. 

Farkut on tehty Hong Kongissa ja ne ovat 100% puuvillaa. Olen tosiaan ostanut ne syksyllä 2007 ja ensimmäisen pari vuotta ne olivat ahkerassa käytössä. Nyt ne ovat olleet kaapissa pari viime vuotta kun raskausmaha ja sen poistuminen veivät aikansa. Tai no, maha poistui nopeasti mutta äitiysfarkut nyt vaan ovat olleet edelleen niin mukavia käyttää, että en ole malttanut niistä luopua. 

Farkuissa ei näy käytön jälkeä sitten missään. Toki on myös huomioitava se, että en pese farkkua joka käytön jälkeen. Ne pestään sitten kun ne ovat likaiset. Mikä on harvoin. Usein puhdistan pienet tahrat erikseen ja tuuletaan vaatteita aika ajoin. Olen myös kuullut, että farkkuja kannattaisi pitää ajoittan pakkasessa mutta sitä en ole vielä kokeillut. Lähinnä siksi, että meidän pakkanen on niin täynnä ruokaa ettei sinne mahdu yhtään mitään.  Mutta ehdottomasti aion tuota pakkasjuttua vielä kokeilla. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti