tiistai 21. lokakuuta 2014

Papu, Kaino, Lumi, Poola Kataryna ja Minna Parikka

Niistä on syksyn lempivaatteet tehty. Ihanan Kainon kotimainen ( = Suomessa valmistettu) Syli-neuletakki, aina niin ihanasta Seelestä jälleen kotiintoimitettuna. Takki oli kahden viikon harkinnan tulos, eikä voi valittaa. Mustat neuleet toimivat vaatteen kuin vaatteen kanssa, joten niitä on hyvä olla kaapissa muutama. Tämä on kevyempi kuin R&H:n neuletakki, joten tämän voi ottaa mukaan myös varalle laukkeen. 

Päässä on Papun legendaarinen rusettipipo. Jalassa ihanat Minna Parikat. Parikan lesti sopii tälläiselle leveäjalalle, jonka jalka on melkein yhtä leveä kuin pitkä. Yksi syy siihen miksi korkkarit ei vaan oo mun juttu. Farkkuina monen vuoden takaiset mustat perusmakkarahousut. T-paita Poola Katarynan örkkimekko ja selässä Lumin nahkareppu jonka ostin itselleni syntymäpäivälahjaksi. Ostin, ostin ja ostin. Ostosähky. Lumi valmistuttaa tuotteitaan ympäri maailmaa ja tämä kyseinen laukku on tehty Portugalissa. Hyvä niin. 

Olen kyllä hieman skeptinen näiden "tuotteemme valmistetaan hyvissä olosuhteisssa" sloganeiden suhteen. Koska monesti niitä lauseita tuntuu seuraavan selitys "ei me voitu tietää että...". Jos siellä tehtaalla ei ole suomalaista esimiestä, niin kukaan ei voi tietää tai mennä takuuseen mitä siellä tapahtuu. Ihan oikeasti. 








Ihanat aurinkoiset syyspäivät. Onni on asua maassa jossa on neljä vuodenaikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti