sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Uhana Sport


Uhana julkaisi hetki sitten sport-malliston, josta tämä collegemekko on. Mallistosta löytyy myös lyhyt, pitkähihainen collegepaita, cropattu sporttipaita ja toppi. Kaikki malliston vaatteet löytyvät myynnistä täältä. 

Mekko on 100% puuvillaa ja se on neulottu Orivedellä. Uhanan tapaan suunnittelu ja kaavoitus on tapahtunut Tampereella ja samaten myös ompelu ja painatus. Puuvilla toki on kasvanut jossakin muualla kuin Pirkanmaalla, mutta muuten kyseessä on pirkanmaalaiselle pirkanmaalainen tuote. Itselläni on M-koko. En todellakaan olisi tarvinnut uusia vaatteita, mutta kun muutama viikko sitten pääsin ensimmäistä kertaa Desing-torille Tampereelle, niin homma lähti jälleen hieman lapasesta. Lisäksi itselläni on kova halu tukea pienyrittäjiä, etenkin pirkanmaalaisita ja varsinkin nuoria, lahjakkaita naisia! 

Uhanan vaatteet ovat hyvänlaatuisia ja kestäviä (reilun 1,5 vuoden kokemuksella). Lisäksi ne sopivat tyyliini olemalla reilusti erilaisia ja rohkeita. Massatuotetuissa vaatteissa on aina se huono puoli, että ne ovat massatuotettuja. Itse tykkään pukeutua erilailla ja olla erilainen, ihan oma yksilöni.  


Päivän asuna muuten Coston 100% puuvillaa oleva hattu, Chanelin Boy-laukku (ostettu käytettynä), Minna Parikan Puputennarit (Made in Portugal) ja loppumattomasta farkkuvarastosta bongatut vanhat Dieselin farkut. Jotka lähtevätä kyllä kohta kirppikselle tai Pelastusarmeijaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti