perjantai 12. syyskuuta 2014

Lapasesta lähtenyt shoppailu

Jotenkin elin siinä harhaluulossa, että julkisen EKOblogin pitäminen vähentäisi shoppailuvimmaani. No ei se tainnut mennä ihan niin. Tuntuu, että mitä suuremmaksi viime aikainen työahdistus on kasvanut, sitä enemmän on tullut shoppailtua. En ymmärrä edelleenkään miksi se ostaminen tuottaa ihmiselle niin hyvän olon samalla kun tavarapaljous kuitenkin ahdistaa? 

Ajattelin luvata itselleni ja kaikille muillekin, että loppuvuotena en osta enää mitään tavaraa tai vaatetta. Tästä päivästä lähtien. Ja poislukien joululahjat. Ja samaan hässääkkään voin sitten tunnustaa, että tilasin ennakkoon Weecos.comista Uhanan villaleggarit, kun olivat ennakkotilauksessa. Mutta hillitsin itseni ja jätin kaiken muun ostamatta. Papun leggarit, Uhanan neulepaidan ja niin edelleen. Joskus se pienikin päätös voi olla suuri. 

Samalla tyhjennän epätoivoisesti kaappejani Huuto.netin kautta. Tällä viikolla olen saanut taas myytyä yhden laukun ja yhden hameen. Tykkään Huuto.netistä koska voin pitää siellä tavaroitani myynnissä kohtuulliseen hintaan ilman, että joudun pelkäämään niiden varastamista. Mikä on itsepalvelukirpputorien huono puoli.

Lopuksi pitää vielä kertoa, että sanouduin elämäni ensimmäisen kerran irti työpaikastani. Siirryn osa-aikaisiin työtehtäviin puoleksi vuodeksi ja pääsen viettämään enemmän aikaa ihanan tyttäreni kanssa. Luovuttaminen ei ollut helppoa mutta varmasti sen arvoista. 



Päivän siristelyasuna Piia Hännisen farkkumekko / Yalo.fi, Minna Parikan kengät  / onemanband.fi, Marya Yalavan käsinpainetut sukkahousut Tampereen Designtorilta ja Lumi-laukku parin vuoden takaa  Lumiaccessories.com







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti