keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Kotimaiset vaelluskengät


Muutama postaus takaperin kerroin, että Ideaparkkiin avattiin Sievin liike. Löysin sieltä heti itselleni saappaat, mutta koska omaan nahkaisia syksy- ja talvisaappaita jo kolmet (joista kyllä ajattelin myydä pois kahdet käyttämättömät) sain kerrankin puhuttua itselleni järkeä enkä ostanut niitä saappaita. 

Sen sijaan ostin itselleni Sievin kevytvaelluskengät koiran lenkittämiseen. Ja kyllä, meidän koiran lenkittämistä voi kutsua kevytvaellukseksi. Aina kun vain fyysinen kunto lue: selkä ei ole paskana kestää niin, pyrin tekemään koiran kanssa tunnin lenkin. Ihannepäivänä se olisi kaksi kertaa vuorokaudessa, mutta useimmiten se on iltapäivän lenkki ja aamulla saa tyytyä puoleen tuntiin. 

Kenkiä tuli testattua jo nyt menneenä viikonloppuna ja kyllä ne hyvältä tuntuivat jalkaan. Ja pinta on Goretexiä, joten tervetuloa syyssateet. 



Lestinä tämä kenkä on leveä, itselläni on leveä jalka ja esimerkiksi kaksi vuotta sitten ostetut Puman Goretex-kengät myin pois vuosi sitten koska ne olivat yksinkertaisesti liian kapeat itselleni. Leveäjalkaisen naisen ei kannata ostaa naisten kenkiä. Tai laskettelumonoja. 



Loppukevennykseksi vielä meidän kuvausarkea. Vaikka kuvat eivät mitään huippuluokkaa olekaan, niin voin kertoa, että niiden eteen nähdään ajoittain yllättävänkin paljon vaivaa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti