tiistai 16. syyskuuta 2014

Lämmin syksy


Syyskuu on kieltämättä ollut lämmin. Niin kyllä taisi olla viime vuonnakin. Vaikka heinäkuun helteet meni työkiireessä ohi itseltäni, niin nyt onneksi olen päässyt nauttimaan syyslämmöstä. Ja mikä parasta, tomaatit ja mansikat kypsyvät edelleen. Nyt toki hitaammin kuin kesällä, mutta kuitenkin. Pihaltamme löytyy myös luumupuita, jotka ovat tänä vuonna tuottaneet luumuja pienen armeijan tarpeisiin. 

Syksyssä on kyllä jotakin kaunista. Ilma on raikasta ja puiden lehdet vaihtavat väriään ennenkuin tippuvat. Kuivina ja aurinkoisina päivinä viihtyy ulkona. Sitten toki on ne kaatosateet ja pimeys ja kylmä tuuli, jota vastaan voi vain yrittää suojautua kuorivaatteilla. 





Päivän asuna itselläni Mukavan harmaa takki (?) / Super Mukava, Lumi-laukku vuosien takaa, samaten Dieselin farkut useamman vuoden takaa, Minna Parikan kengät ja Red Hot Chili Peppersin Ratinan keikalta saatu t-paita, koko XL. Sitä olen sitten itse hieman tuunannut istuvammaksi. Tapana on ollut ostaa joka keikalta t-paita muistoksi ja olinkin menossa RHCP:tä katsomaan, mutta sitten iski selkävaiva ja mies joutui menemään puolestani. Sain sitten kuitenkin paidan tuliaisiksi. 


Taaperolla on Coston hattu, Papun college, Adidaksen tennarit (jotka ostin jo ennen lapsen syntymää) sekä Popin farkut kirppislöytönä. Hintaa oli kahdeksan euroa ja farkut olivat ehjät ja mielestäni lähes uutta vastaavat. Ei huono ostos. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti