lauantai 7. kesäkuuta 2014

Utuinen Etnies

Ei mennyt valotukset ja tarkennukset nappiin, mutta tämän jälkeen sain luennon aukon merkityksestä kuvauksessa. En kyllä käsitä, miten sekin asia on niin vaikea muistaa. Tossa mun kätevässä Canonissa (EOS-M tjms.) pienin (eli suurin?) aukko tais olla 3.5. Oon myös piilottanut tonne selän taakse tarkennuskortin, joka aina välillä onnistuu vilahtamaan taustalta. 

Toinen asia mitä olen huomannut tätä blogia tehdessäni on se, että monet vaatteet näyttää peilistä hyvältä mutta kun ottaa kokovartalokuvia, niin ei se kokonaisuus sitten ollutkaan hyvä idea. On myös mielenkiintoista huomata, kuinka paljon oma naama päivittäin vaihtelee kuvissa. Ilmeisesti joku suhdanne unen määrän ja ravinnon laadun kanssa, kun nuo pitsa-olut iltojen jälkeiset naamakuvat jotenkaan eivät ole yhtään niin hyvännäköisiä kuin viikon salaatti-vesikuurin jälkeen. Tosin viikkoa en kyllä ole moisella kuurilla ikinä ollut, mutta ymmärtänette pointin. 

Aina voisi varmasti olla laihempi ja meikata enemmän jotta näyttäisi kuvissa paremmalta, mutta minä nyt olen tälläinen ja koska en oikeastikaan meikkaa kovinkaan paljoa (mitä ei kyllä ikinä uskoisi kun katsoo mun järjettömiä meikkivarastoja jotka nyt onneksi ovat vähenemässä) niin näillä mennään mitä on. 

Blogin tarkoituksena on kuitenkin esitellä tälläisen valtavirtaa melko pitkälle välttelevän vaatehullun shoppailumaanikon elämäntapamuutosta ekologisempaan suuntaan vaatekaapin ohella, eikä olla suoraan muotilehdestä.





Päivän asuna joskus vuonna 2006 Ponkesista ostettu Etniesien t-paita, shortsit parin vuoden takaa Stokkalta, hattu samaten sieltä miestenpuolelta ja kengät ne ihanat, rakkaat Hush Puppiessit Brandokselta. Pitkästä aikaa asukokonaisuus, jossa ei ole yhtään suomalaista vaatetta.  



Tässä vielä tätä meidän vaatekuvien todellisuutta. Vaatehuone on yksi iso kaaos johtuen pitkäkestoisesta kaapityhjennysprojektista jossa yritän myydä monta jätesäkillistä varsin hyväkuntoisia tai täysin käyttämättömiä vaatteita. Helpommalla pääsisi kun veisi ne Uffin laatikkoon, mutta sen mitä olen Uffista kuullut, niin ei kiitos. Pelastusarmeija olisi parempi vaihtoehto, mutta eipä niitä laatikoita kovin lähellä ole. Sinänsä kyllä jännä kuinka se laatuvaatteenkin arvo laskee kuin lehmänhäntä, kun kiikutat sen kaupan ovesta ulos... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti