maanantai 30. kesäkuuta 2014

Piia Hännisen farkkumekko

Jokunen viikko sitten tilasin Yalosta Piia Hännisen farkkumekon. Yalo on helsinkiläinen eettisiä ja ekologisia vaatteita tarjoava suomalainen verkkokauppa. Lisää Yalon ideologiasta täältä. Olen tilannut Yalosta nyt kaksi kertaa. Tällä toisella kerralla kävi vain niin kurjasti, että tilaamani Nurmen paita oli loppunut haluamassani koossa. Näin voi siis käydä pienelläkin verkkokaupalla, kun tavaroita myydään samaan aikaan kivijalkaliikkeessä eli tässä tapauksessa Nudgessa. 



Ensimmäinen kuva mekosta on juhannukselta. Alle piti laittaa vaatetta ja jalkaan vaihteeksi Uhanan legginssit. Vaihteeksi siis... 



Tässä ollaan jo enemmän kesätunnelmissa, mekko päällä Tammelantorilla nyt pari päivää sitten. Tuntuu taas niin kaukaiselta tuo lämpö, kun nyt ikkunasta näkyy harmaata sadetta ja kellastuneita lehtiä. Eipä ihan hirveän paljon harmita mennä huomenna töihin. 

Ja tässä vielä kotioloissa mekkoa huonolla valotuksella. Kyseinen mekko taipuu siis moneksi. Kokona itselläni on M/38. 


Piia Hänninen on tällä hetkellä Suomeen sijoittuva vaatemerkki, jonka vaatteet valmistetaan luonnonkuiduista. Niiden valmistus tapahtuu Virossa, suunnittelu ja paino Suomessa. Lisää merkistä täältä. Tämän mekon lisäksi itselläni on yksi silkkitoppi, mutta silkki ei kyllä vaan ole minun juttuni. Olen onnistunut sotkemaan joka ikisen silkkivaatteeni ensimmäisellä tai viimeistään toisella käyttökerralla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti