torstai 12. kesäkuuta 2014

Ihana Uhana 2

Näitä Uhania on luvassa vielä paljon. Tykkään vaan ja paljon. Sellasta sopivan asenteellista vaatetta eikä takuulla mistään hikipajalta kotoisin. Enkä voi laadustakaan valittaa.

Keskiviikkona uhkailujen mukaan vietettiin viimeistä hellepäivää hetkeen. Ja me nautittiin siitä sisällä siivoamalla päivä ja sitten Ideaparkissa käymällä iltasella. Onneksi mummo oli päivällä apuna ja leikki tytön kanssa ulkona. Viikonloppuna juhlitaan ja sitä ennen pitää siivota, joten ei auta.

Meille on myös kertynyt iso pino lastenvaatteita jotka mahtuvat tytölle ehkä joskus vuoden-kahden päästä. Ideaparkista käytiin hakemassa näille vaatteille tyhjiöpusseja, joihin ne saa hyvin säilöön turvaan pölyltä ja kosteudelta ja toivottavasti muultakin. Ja siis Ideparkki on meidän lähisupermarketti.


Hattu Target New York, Mekko Filippa K /Stockmann.com (viime kesältä), laukku Valentino / Stylebob.com, kengät TOMS / yalo.fi ja toppi Uhana / Weecos.com 





Tsirpillä Metsolan paita kokoa 86cm (ja lapsen pituus 75 cm), Aarrekidin shortit (made in Finland) ja Kavatin kengät. Metsolan hattukin meillä oli mutta se lensi nopeasti kaaressa pois päästä. Metsolan paita on viime kesäisiä alehankintoja. Ostan kyllä paljon vaatetta lapselle etukäteen, eikä välttämättä kannattaisi. Tämäkin olisi jäänyt käyttämättä jos en olisi tänään katsonut, että näyttääpä pieneltä. Metsolan vaatteista meiltä on jäänyt paljon käyttämättä näitä etukäteishankintoja kun tuntuvat olevan pientä mitoitusta. Ainakin meille. 


Olen luvannut itselleni esitellä täällä rehellisesti epäonnistuneetkin asut. Ja tämä on jälleen yksi niistä (en ole aiemmin tiedostanut kuinka paljon huonoja asukokonaisuuksia olen käyttänyt). No, tuollanen pitkä ja leveä mekko löysän yläosan kanssa sopii ehkä hoikille, mutta itselläni se antaa aika tantan vaikutelman. Yleensä yritän noudattaa jostain lukemaani kultaista sääntöä, jonka mukaan jos yläosa on löysä niin alaosan on hyvä olla kireä ja toisin päin. Muuten näyttää äkkiä möhkäleeltä. Point taken. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti