maanantai 9. helmikuuta 2015

Ivana, Muumi ja Parikka


Tämä asu liittyy siihen itsetehtyyn hameasuun, minkä esittelin eilen. Hameen ja paidan päällä oli Muumi-neuletakki Ivana Helsingin kokoelmasta. Harkitsin tämän ostoa kaksi kuukautta ja nyt vihdoin, kun tammikuun ostolakko loppui, tilasin sen suoraan Ivanan verkkokaupasta koossa 36.

Ivanan neuleet ovat mielestäni reilua mitoitusta. Tämä muumitakki oli vain pakkosaada, vaikka hinta kieltämättä kirpaisi. Neule on kuitenkin Suomessa valmistettu, joten pisteet siitä. Ja edellisen Ivanan tilauksen yhteydessä sain koodin, jolla sai 15% alennuksen verkkokaupasta, mikä tämän neuleen kohdalla on jo ihan merkitsevä alennus.

Vaikka kyseessä on muumituote, ei muumit näy siinä mitenkään häiritsevästi, eli vaatteena kaavailen sille pitkää käyttöikää. Lisää muumejahan tulee myyntiin tämän kevään aikana, toki omalta osaltani muumit ovat nyt tässä. Tammikuun ostolakko hillitsi hieman pahimpia ostohimoja ja nyt pidän loppukuun ostolakon tässäkin kuussa. Tosin lapselle on tullut ostettua jo melko paljon vaatetta tässä kuussa, joku kasvupyrähdusvaihe on taas päällä ja koon 86 vaaatteet jäävät pieneksi.

Asussa mukana vielä nuo Minna Parikat. Leveän jalan ja korkean jalkapöydän omaavana olen onnellinen, että suomalainen suunnittelija tekee kenkiä, joista tykkään ja joista suurin osa istuu jalkaan ja ovat jopa mukavia käytössä.










1 kommentti:

  1. Laita mulle viestiä, jos ikinä päätät myydä ton :D (jadwiga.buchwald[miukumauku]helsinki.fi)

    VastaaPoista