maanantai 25. elokuuta 2014

Itkupotkuraivarit


En oikein tiedä kehtaanko edes pahoitella huonolaatuisia kuvia. Hetket asukuvien ottamiseen ovat lyhyitä ja kun ajoittain kuvien otto tuntuu olevan toiselle pahin rangaistus ikinä, niin yritin taas napsia näitä automaattilaukaisulla. Mutta laatu kärsii siitä aina. En vain osaa. Haluaisin niin panostaa laatuun kuvissa ja teksteissä, mutta tuntuu, ettei aika ja energia riitä. Miksi sitten pitää blogia… no siksi, kun se on itselle tärkeää. Eikö niitä blogeja lähtökohtaisesti pidetä juuri siksi, eikä siksi että ne ovat jotenkin mediaseksikkäitä? Lukekoon ken haluaa ja jaksaa, vaikka siis tosi kivaltahan se tuntuu, että tätä joskus lukee joku muukin kuin minä. 


No mutta. Harmitusta riittää elämässä juuri niin paljon kuin haluaa. Kukaan ei kanna meille sylikaupalla onnea ja autuutta, vaan sen eteen pitää itse taistella joka ikinen hetki. Itse uskon siihen, että asenne ratkaisee ja sen vuoksi nämä harmitusjaksot tuntuvat niin turhilta. Ota nyt vain itseäsi niskasta kiinni ja piristy. Kaikki on kuitenkin ihan tosi hyvin. Silti. Nyt mä aion olla hetken ihan todella, todella harmistunut. Itkupotkuraivarit. Ja sitten se narusilta shoppailuun. 

Miksi edelleenkin haen hyvänolontunnetta ostamalla asioita? Miksi siitä ostamisesta on niin vaikea luopua? Tämän menneen viikonlopun suurimmat ilot olivat kirpputorireissu ja Tampereen Designtori. Ei suinkaan vapaa-aika lapsen kanssa. Oikeasti. Kuka mut on ohjelmoinut väärin? Mistä se shoppailuriippuvuus sikiää? Miksi edes julkisen EKOblogin pitäminen ei saa minua hillitsemään itseäni? Miksi se tavara tuo aina hyvän olon hetkeksi? 

Enkä siis todellakaan oleta, että se toisi sen pidemmäksi aikaa, toki myönnetään, että kyllä vaatteet tuovat mulle hyvän mielen melkein aina kun puen ne päälle. Paitsi silloin kun tunnen itseni läskiksi kuten jostakin syystä ylläolevassa kuvassa. Mekko on kuitenkin S-kokoa, eikä edes kovin paljon kiristä, joten miten voin tuntea itseni läskiksi? Siksi koska sekin kuuluu siihen harmitukseen. Kun ei ole jaksanut liikkua ja on syönyt koko viikonlopun roskaruokaa. No, kuka sille sitten voi tehdä yhtään mitään? Minä itse! Joten nyt, parin päivän harmituskauden jälkeen lupaan ottaa jälleen itseäni niskasta kiinni ja piristyä. Nyt kuitenkin - itkupotkuraivarit


Reppu Globe Hope / Globe Hopen nettikauppa, Neuletakki Alchemist / Yalo.fi, Leggarit Kikarigu / Weecos.com, Paitamekko Mukava / Super Mukava, kengät Vans / Brandos. com, Panta Mukava /Super Mukava. 

EDIT: Miksi tämä bloggerin taitto on ihan avuton ja hanurista, miksi se keskittää tekstit mutta ei kuvia ja miksi mä en keksi miten sen saa muutettua järkevämmäksi, koska oikeasti sen vian on pakko olla mussa ei Googlen blogiohjelmassa???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti