lauantai 16. elokuuta 2014

Arki-illan pitsareissu


Yhtenä arki-iltana lähdettiin porukalla Ideaparkkiin pitsalle. Toinen kerta Tsirpin kanssa ravintolassa niin, että sai oman annoksen. Ja äiti sai eväät töihin seuraavaksi päiväksi. Ulko-ovella otettiin jälleen pakolliset asukuvat. Pakolliset lapsella ja miehelle, joka hyppii riemusta joka kerta kun otan kameran esiin ja pyydän kuvaamaan. 


Pari vuotta sitten olimme vielä lapseton pariskunta jossa molemmat osapuolet kävivät töissä. Asuimme pienessä kerrostalokaksiossa (42 neliömetriä) ja harrastimme kiipeilyä ja hyviä ravintoloita. Tuosta ajasta on jäänyt jäljelle se, että esimerkiksi Ideaparkin ravintoloista en kovin montaa suosittelisi jos haluaa hyvää ruokaa, eikä vain mahantäytettä. 

Joskus laiskoina päivinä on kiva käydä syömässä, mutta Pancho Villa ja Bella Roma eivät ole sellaisia, joihin menisin viettämään esimerkiksi hääpäivää. Enkä sano tätä mitenkään snobeillen… mutta kun hyvä laaturuoka on vain niin hyvää. Ja monissa laaturuokapaikoissa panostetaan nimenomaan lähi- ja kausiruokaan. Paikoissa, joissa annoksen koko ja rasvapitoisuus eivät kompensoi hintaa. 

Luomuheräämisen myötä pikaruoka on alkanut aiheuttamaan pahoinvointia, ihan oikeasti. Ja siis nimenomaan fyysistä. Mäkkiruoka tekee huonon olon ennen kuin ateria syöty loppuun. Joka ikinen kerta.  Ja siitä syystä meidän pikaruoka on nykyään Kotipitsaa tai sitten tuolta Ideparkin Bella Romasta pitsaa. Kotipitsasta ilmeisesti saa nykyään myös luomupitsaa, ainakin näin jossain mainoksen?  Tiedä sitten, miksi nuo pitsat ovat jotenkin olevinaan parempia kuin hampurilaiset.


Tsirpin tuntoja jatkuvista asukuvista. 


Äidin vaatetus: Paita Marimekon 100%pellavapaita muutaman vuoden takaa, Marimekon laukku samoin muutaman vuoden vanha, Lindeksin äitiysmekko kokoa 36 kirpputorilta ja Vansin ballerinat sekä Coston hattu. Tsirpillä päällä Babiators aurinkonlasit, Kavatin kengät, Aarrekidin Made In Finland mekko ja Hand Made By Pitsi legginsit Etsy.comista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti