maanantai 19. elokuuta 2013

Omia kuvia, vihdoin...

... toki ilman päätä, kun "assistentti" on ottanut kuvat enkä ole tyytyväinen omaan pärstääni :D No, ehkäpä vielä tämän vuoden puolella saisimme asuntoon kokovartalopeilin ja toimivan nettiyhteyden. Molempi edellä mainituista kun puuttuu vielä. Ja ovat puuttuneet sen nelisen kuukautta  mitä olemme täällä asuneet. Peilistä syytän itseäni ja netin puuttumisesta Elisaa. Tässä kuitenkin muutava kuva mitä kesän aikana on tullut hankittua.

Paita Poola Kataryna / One Man Band, housut H&M / kirpputori, kengät Blowfish / Brandos , laukku Lumi /shoplumi.com. Laukussa vetoketju jäänyt auki joten sininen vuori näkyy, kiitokset vaan valokuvaajalle.

Mekko Mukava /Super Mukava, laukku itsetehty / SK:n ohje. sukat kotimaiset, näyttivät paremmalta luonnossa. 

Neulemekko Kaino /Super Mukava. 
Tampereella on kaksi melko uutta kauppaa, Super Mukava ja One Man Band, joista saa suomalaisten suunnittelijoiden vaatteita. Ja uutena ekoherännäisenä pyrin jatkossa ostamaan vain kotimaista tuotantoa. Tosin joskus täytyy nöyrtyä ja ostaa Euroopassa tuotettua. Toinen asia mihin pyrin jatkossa kiinnittämään huomiota on se että vaatteet olisivat maatuvaa materiaalia. Eli mahdollisimman vähän keinokuituja. Ja tietysti ajattomia, niin että niitä voisi käyttää vielä vuosia ja vuosia. Tai edes tuunata niistä jotain uutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti