perjantai 29. toukokuuta 2015

Ihana Uhana SS2015 jatkuu

Toinen ihanan Uhanan tämän kevään/kesän mallistosta itselleni ostamista vaatteista oli tämä ihanaakin ihanampi pupuhame. Jos nyt oikein muistan, hameen kangas on Kiinasta, puuvilla/silkkisekoitetta. Kuvio on painettu Italiassa ja hame on ommeltu Tampereella. Uhanalta sai postitse tehdyn tilauksen myötä postikortteja, joissa on erikseen selvitetty missä mikäkin osa tuotteesta on tehty. Asia jota arvostan vaatteiden ja muidenkin tuotteiden hankkimisen yhteydessä. 


Kuvat ovat jälleen sitä käsittelemätöntä itseään. Pyysin hovikuvaajaa ottamaan erikseen kuvan kengistä, mutta ei siitä oikein tullut mitään. Kenkien pitäisi näkyä sivulta ja edestä, mutta aina ne kuvataan yläviistosta ja sivuviistosta. Mutta vielä noista kengistä. Olen yrittänyt pitää malttini kenkien oston suhteen ja keskittynyt Euroopassa valmistettuihin kenkiin, mutta näiden kohdalla tein ison poikkeuksen. 

Yksi tyyli-idolini on kohta kymmenen vuoden ajan ollut Gwen Stefani. L.A.M.B. vaatemallistoa ei saa Suomeen ostettua mistään, mutta kenkiä saa. Harmi vain, että nuo L.A.M.B.:in kengät ovat järjestäen sen mallisia, että en voisi kuvitella laittavani niitä jalkaan. Ikinä. Mutta nyt Gweniltä on tullut uusi mallista, Gx, jossa keskitytään hieman halvempiin ja jalkaystävällisempiin kenkiin. Nämä kengät ovat tuosta mallistosta. Jännitin paketin saapumista ja kenkien sovittamista, mutta ne istuivatkin minun korkeaan ja leveähköön jalkaani loistavasti. Ja millä pohjalla. Tuolla pohjan korkeudella kenkien käyttäjältä lähtee 5 kiloa painosta jo pelkästään laittamalla kengät jalkaan! 

Toivottavasti saan näistä kengistä vielä lisää kuvia tämän kesän aikana. Kenkien lisäksi iloa päivään toi se, että en ole tällä viikolla ostanut yhtä ainutta vaatetta, lelua tai kenkäparia. Mutta olen kulkenut junalla ja bussilla, tehnyt kasvisruokaa, pessyt kestovaippoja ja hoitanut puutarhaa. Sunnuntaina pääsen jälleen suureksi ahdistukseksi töihin. Kesä tulee ja lomakausi ja tällaisten pätkätyöläisten työpäivät lisääntyvät ja pitenevät. 
Päivän asu: 
Laukku Celine 
Hame Uhana
Paita Nanso
Kengät Gx by Gwen Stefani
Aurinkolasit Ray BanEi kommentteja:

Lähetä kommentti