tiistai 5. toukokuuta 2015

Lahjoituksia

Olen ottanut itselleni tavoitteeksi lahjoittaa joka kuukausi vähintään kassillisen tavaraa eteenpäin. Osa tavarasta päätyy Hopeen, osa hyväntekeväisyyskirpputorille. Vien kassin äidilleni, joka vie tavarat eteenpäin. Nyt kerään myös yhtä kassillista askartelutarpeita lahjoitettavaksi paikkakuntani päiväkoteihin. En siis osta uutta vaan lahjoitan vanhaa. Välillä olen kyllä ostanut uusia, meille liian pieniä, lastenvaatteita (suomalaisia) alennusmyynneistä ja ajatellut, että jos ne eivät enää pääse käyttöön meillä niin lahjoitan ne sitten uusina eteenpäin. 

Huhtikuussa lahjoitukseen päätyi mm. mekko


DVD-levyjä, koiran panta, pokkari, lompakko, vauvatumput, lelu-ukko, käyttämätön kosteusvoide (avaamaton), vaatekoukkuja ja suola/pippurisirotin. 


Marlonin body koossa 80, muovinen säilytysrasia, Haltin naisten kuorihousut ja Seppälän mustat collegehousut.  


Lisäksi jäi kuvaamatta: yhdet Dieselin ja yhdet Guessin farkut, Marimekon body koossa 80, DC:n huppari, yhdet uudet sandaalit, Pomarin naistenkengät ja jotain t-paitoja. Toivottavasti nämä nyt pääsevät käyttöön. Lähinnä nyt teen listaa itselleni, että kun jälleen etsin niitä yksiä farkkuja niin muistan myyneni ne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti