tiistai 12. toukokuuta 2015

Sontaa laatua osa Me&I

Erehdyin syksyllä Me&I kotikutsuille. Ja nimenomaan erehdyin, koska tiesin ostavani jotakin jos osallistun mutta sillä hetkellä oli armoton farkkujen tarve kun edelliset kiristivät liikaa. Päädyin tilaamaan kolmet housut, joista kaksista otin myyjän suosituksella pienemmän koon kuin mitä itse ajattelin ja lopputulemana farkut alkavat nyt vasta tuntua hyviltä päällä. 

Ostin myös mustat housut, jotka ovat olleet jalassa noin viisi kertaa oston jälkeen. Samasta syystä kuin farkutkin. En tykkää liian kireistä housuista ja minun olisi pitänyt vain pitää oma pääni ja ostaa isompaa kokoa. No mutta kuitenkin. Kävin ennen vappua työhaastattelussa ja koska halusin tehdä m mahdollisimman hyvä vaikutuksen, puin päälleni Me&I:n mustat suorat housut. Tuntia ennen haastattelua huomasin sisäsaumassa reiän. Kotona kävin housut läpi. Sauman sisällä on kangasta noin kolmen millin verran toisella takalahkeessa, molemmin puolin. Eli housut tulevat repeämään lisää jos niitä käyttää. Hieno juttu. Korjaaminen ei auta, kun housut ovat jo valmiiksi melko kireät joten ylimääräisen sentin ottaminen lahkeesta sisään ei varmaan auttaisi käyttömukavuuteen. 

Täytyy sanoa jälleen kerran, että universum kosti jälleen. Älä osta tuotetta jota et voi viedä suoraan kivijalkakauppaan korjattavaksi jos se menee rikki alle kymmenellä käyttökerralla. 

Ja kyllä, tämä oli viimeinen uusi Miikkariostos tähän perheeseen. Ilmeisesti tämän olisi voinut palauttaa jos olisin tajunnut virheen puoli vuotta ostopäätöksestä. Toki voisin myös riitauttaa tämän kuluttaja-asiamiehen kautta, mutta into ja aika ei riitä. Maanantaikappaleita sattuu, se on totta mutta kun jaoin tämän kuvan Facebookissani sain kolme vastaavaa kokemusta Miikkarien aikuisten housuista. Eivät kestä käyttöä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti