sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kiks


Tässä vielä tarkemmassa esittelyssa Kiksin takki. Sain hyvän tekosyyn ostaa uuden takin, kun vanhat eivät meinaa mahtua päälle. Toki ekologinen vaihtoehto olisi ollut laihduttaa tai ostaa käytettyä, mutta koska ekologisuuden jälkeen tärkeintä itselleni on kotimaisen työn tukeminen ja etenkin näiden innovatiivisten pienten merkkien, niin ostin sitten uuden takin. 

Oululainen Kiks on perustettu vuonna 2003. Kiksillä on oma tyylinsä ja se tekee vaatteensa kunnioittaen käsityötä ja kierrätystä. Mikä parasta, Kiks ompelee vaatteensa Oulussa. Nyt tämän yhden takin perusteella, en voi kuin kehua. Takki on ollut Suomen keväässä erinomainen. 

Otin L-koon, kokeilin kyllä  M-kokoakin mutta se tuntui hartioista naftilta ja tällä hetkellä arvostan yli kaiken hyvää liikkuvuutta, jopa istuvuuden hinnalla. Toisaalta olen tyytyväinen takin istuvuuteen, koska niitä todella istuvia takkeja löytyy jo enemmän kuin tarpeeksi.

Jos Kiksin vaatteet kiinnostavat, Kiksi kotisivut löytyy kiksi.fi
Ja vaatteita saa ostettua Weecosilta.
Ja tämä takkihan on siis hankittu Tampereen Seelestä, lempikivijalkakaupastani yhdessä Super Mukavan kanssa. Jotenkin tuo vaatteiden osto on saanut aivan uuden merkityksen, kun määrän sijasta (vaikka ei siltä ehkä tämän blogin perusteella uskoisi) panostaa laatuun ja saa palvelua, jossa kaupan myyjä muistaa sinut vaikka kävisit liikkeessä kerran vuodessa. Eikä myyjät räplää puhelintaan sinä aikana kun olet kaupassa sisällä. Pienet asiat ovat ainakin itselleni tärkeitä. Kiitos Seele ja Seelen ihana Taru. Ja mainittakoon vielä, että en saa näistä pienen blogini mainospostauksista mitään taloudellista etua. Tykkään Seelestä täysin rehellisesti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti