perjantai 1. toukokuuta 2015

Parisuhdeillan vaatetusta

Veimme viime lauantaina lapsen mummolle yökylään ja lähdimme miehen kanssa viettämään iltaa Tampereelle. Saadaan usein joululahjaksi ravintolalahjakortteja joihin kuuluu lastenhoito ja tällä kertaa suuntasimme Hans Välimäen August von Trappeen. En kuvannut ravintolassa ennen kuin odotimme laskua, koska halusin nauttia illasta muuten, joten esittelyyn pääse nyt vain asukokonaisuus menomatkalta. 


Menimme pyörillä rautatieasemalle ja pyörämatkan ajaksi laitoin päähäni itse neulomani pannan suojaamaan "kampausta" eli omalla kohdallani föönättyjä hiuksia. Normaalisti kun annan hiusten kuivua itsekseen, juhlapäivinä käytän ilmakiharrinta. Käytin myös tunnin meikkaamiseen, mutta jotenkin en vain koe omakseni paksua pakkelikerrosta ja usein päädyn pyyhkimään puolet pois vielä ennen lähtöä.


Uusimpana vaatteena on Seelestä hankittu Kiks-merkin takki. Takki on Oulussa ommeltu kierrätysmateriaalista. Lisätietoja takista täältä. Ostin omani tosiaan Seelestä. 


Muuten päivän asuna on Ivana Helsingin mekko, Mukavan neuletakki (made in Finland), kirppikseltä ostetut farkut, Salmiak Studion laukku joka on valmistettu vanhasta nahkatakista ja ommeltu Tampereella sekä Minna Parikan kengät. 
Yhteenvetoa voisi todeta, että meillä oli mukava ilta. Augustista jatkoimme vielä Nordikkiin juomaan pienpanimoiden tuotoksia ja sitten bussilla kotiin hyvissä ajoin kotona odottavan koiran luokse. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti