sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Ihana Uhana SS2015

Ihana päästä esittelemään Uhanan uutuuksia pitkästä aikaa! Tällä(kin) kertaa yritin harkita ostoksiani ja mietin pitkään (ainakin kaksi tuntia) mitä tulen käyttämään ja mitä en. Päädyin tilaamaan kolme tuotetta. Ja samalla myin eteenpäin yhden Uhanan neulemekon. Ja keräsin taas lahjoituskassillisen tavaraa poisvietäväksi. Vaikka edelleen olen sitä mieltä, että uuden ostamista ei saa hyvitellä itselleen sillä, että hankkiutuu eroon vanhasta, niin yritän koko ajan pienentää vaatevalikoimaani myymällä vanhoja eteenpäin. Mutta kun rakastaa vaatteita, kenkiä ja laukkuja niin on kovin vaikea olla ostamatta uutta etenkin kun nämä muutamat pienet suomalaiset merkit tuovat Suomessa valmistettuja mallistojaan myyntiin kaksi kertaa vuodessa. Argh. 
Päivän asuna siis Uhanan neulemekko joka löytyy täältä. Suomessa neulottu ja Suomessa ommeltu. En vain pääse yli siitä, kuinka sydäntä lähellä itselleni on turvata ostoksillani suomalaisen työn jatkuvuus. Kotimaisuus, ekologisuus (kestävyys) ja eettisyys ovat tärkeät ostokriteerit. 

Celinen laukku on uusvanha. Uusi itselle, mutta käytettynä hankittu Vestiaire Collectiven kautta. Jos käytetyt merkkilaukut kiinnostavat, niin voin suositella myös helsinkiläistä Theodora Second hand-shoppia. Tämä kyseinen laukku on kyllä ihanin ikinä. Ja muistan varsin hyvin, kun tämä laukkufanaatikko sanoi, ettei ikinä hanki itselleen Celinen luggagea. No, siinä se nyt on. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti