torstai 28. toukokuuta 2015

Kesäleluja

Ollaan kesäksi tehty muutama hankinta. Koska haluan, että lapsi oppii liikkumaan ulkona jo pienestä pitäen ja tasapaino ja koordinaatiokyky kehittyvät myös alusta alkaen niin meillä on tapana rohkaista lasta ajoittain joidenkin mielestä jopa hurjapäiseen liikkumiseen. Kun entinen työkaveri myi Facebookissa muuton yhteydessä turhia tavaroitaan, bongasin sieltä meille trampoliinin 20 eurolla. Neljä metriä halkaisijaltaan. Ja sillä on pompittu! Sekä äiti että tytär. Lasta ei kyllä yksin ole trampoliinille päästetty, mutta valvotusti pääsee siellä hyppimään ja pomppimaan. Vielä pitäisi hankki reunasuojus ja suojaverkko. Mutta ihanaa, kun lapsi viihtyy ulkona liikkumassa! 


Muidenkin lelujen osalta yritän suosia kierrätettyjä leluja ja jos uutena täytyy jotain hankkia (ei toki täydy, mutta olen aina rakastanut leluja, joten niitä välillä tulee hankittua myös uutena) niin panosta tunnetusti kestäviin tuotteisiin. Yleensä mitä halvempi ja mitä muovisempi, sitä huonompi laatu. Olemme onneksi saaneet perheen sisäisestä kierrätyksestä aimo määrän leluja, joista osasta kyllä näkee, että niillä on leikitty. Mutta näin pienen kohdalla lasta ei onneksi haittaa, vaikka lelu on nähnyt elämää. Nuken rattaat ovat ulkokäytössä ja narulla korjattu ja samoin myös jo elämään nähnyt leikkikeittiö.




Uutena hankin laukkuja ja pikkutilpehöörää rakastavalle tytölle Punaisen Norsun 100% kierrätetystä materiaalista valmistetun laukun (toki uskoisin, että langat ovat uusia).  Ja tämä on ommeltu Suomessa! 


Ja nyt asiakasomistajapäiviltä ostin Brion junaradan osia. Iso piste Briolle siitä, että näitä puuosia ei oltu erikseen pakattu pahvin sisällä vielä muoviin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti