sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kesä ja kiireet

Kuuden päivän työputki jälleen takana ja lisäksi päästiin tytön kanssa viettämään viikonloppua kaksin. Aluksi hieman kauhistutti miten jaksan, mutta hienosti tämä on mennyt. Lapsi on ollut hyvällä tuulella ja nukkunut yönsä. Kesälomakausi todellakin takaa sen, että pätkätyöläisellä riittää töitä. Ja sen huomaa myös siinä, että blogi hiljenee. Samalla tässä kirjoitellessa tulee riisuttua eräältä Sylvian perheeltä vaatteita, kun tuo pieni tuo eläin kerrallaan ne äidille riisuttavaksi. Pitäisi vielä katsoa kasa leluja mökille vietäväksi, päivähoito karkaa maalle heti kun ilmat lämpenevät, toivottavasti kuitenkin tämän vuoden puolella. 

Kävimme eilen ystävän syntymäpäivillä, asukuvat ovat ennen juhlia. Kyseessä oli pienimuotoiset perhejuhlat. Aluksi piti pukeutua Kainon puuvillapitsihousuihin ja Pia Hännisen silkkitoppiin, mutta iltaa kohden ilma kylmeni niin, että päälle valikoitui Uhanan mekko. Jalkaan löysivät tiensä Terhi Pölkin puukengät, jotka ovat Suomessa tehty. Tilasin kengät netin kautta ja hieman jännitin miten ne sopivat jalkaan, kun kuvauksessa luki "kapea ja normaali jalka" ja mielestäni omaan leveän jalan. Mutta hyvin ne sopivat! Itse asiassa niin hyvin, että aloitin jälleen kenkäkaapiin siivouksen laittamalla muutaman parin eteenpäin ja kävin tilaamassa vielä kaksi muuta paria Terhin puukengistä. 

Kengät saapuivatkin todella nopeasti ja sain vielä Terhiltä kiitos-sähköpostin (pieni ja hieno ele, henkilökohtainen sähköposti ostajalle), mutta paketista löytyikin kaksi paria kenkiä joita en ollut tilannut. Ja toki paketin avaaminen tapahtui perjantaina, joten nyt odotellaan Terhin vastausta. Mutta näitä sattuu ja yleensä asiat kuitenkin järjestyvät parhaiten. Onneksi ei ollut kenkäpulaa muuten. Olen niin onnellinen, että kenkäkaappini koostuu nykyään isolta osalta Suomessa tehdyistä kengistä! Laukkuna Salmiak Studion nahkalaukku. Tampereella vanhasta nahkatakista ommeltuna. Salmiak Studion tuotteet ovat juuri sellaisia sopivan Rock-henkisiä, toivottavasti ihmiset löytäisivät nämä tuotteet suuremmissa määrin. Tämä laukku on ainakin aivan mahtava! 


Viikonloppuna törmäsin jälleen tilanteeseen, jossa kaikilla on liian kiire, että ehdittäisiin näkemään. En oikein ymmärrä, miten ihmiset saavat kalenterinsa tungettua niin täyteen, että jo toukokuun lopussa kaikki kesän viikonloput ovat varattuja? Onko se elämä jotenkin huonoa, jos koko ajan ei ole kiire jonnekin? Yritän itse pitää kalenterini mahdollisimman tyhjänä mahdollisimman pitkälle. Nautin, kun saan herätä lauantaiaamuun ilman suurempia suunnitelmia. En haali itselleni aikataulutettuja harrastuksia (tästä on jo aiemmin ollut puhetta) enkä suunnittele kiertäväni kaikki mahdolliset kissanristiäiset. Tärkeisiin juhliin mennään totta kai ja Särkänniemeenkin tänä kesänä, mutta muuten haluan vain olla ja nauttia ajasta perheeni kanssa. Joskus voidaan sitten kauniina päivänä lähteä ihan ex tempore jonnekin, mutta ei niistä menoista oteta paineita. 

Sain aikaiseksi tehtyä blogille oman Instagram-tilin, löytyy nimellä uusiekoelamani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti