perjantai 14. elokuuta 2015

Itse tekemisestä

Sen jälkeen kun työpäiviä tuli viikkoon viisi ja risat päälle, en ole ehtinyt tekemään käsitöitä. En ole myöskään ehtinyt tehdä oikeastaan mitään muutakaan kovin järkevää. Lähinnä yritän pitää blogia, jonka laatu häiritsee ajoittan itseänikin (pystyisin parempaan...) ja käyn somessa mielipidekeskusteluja, jotka päätyvät lähinnä siihen, että pahoitan mieleni. Jälkimmäisestä pitää pyrkiä eroon.

No mutta siis kuitenkin. En ole hetkeen tehnyt mitään mutta nyt ajattelin yrittää. Löysin meinaan Net-a-Porterista ihanan laukun josta en vain ole valmis maksamaan yli 300 euroa koska luulen, että osaisin tehdä vastaavan itse. Nuorempana kävi monesti niin, että näin jotain mitä halusin mutta mitä ei vielä siihen aikaan vain voinut tilata netistä ja päädyin väsäämään itse jotain vastaavaa. Nyt taitaa olla aika kokeilla samaa.


Kuva on lainattu Net-a-Porterista. Tästä pääsee sinne. Ja kyllä, siellä myydään kymppitonnin vaatteita. Joskus on hyvä muistuttaa itseään, että toisilla todellakin on paljon rahaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti