lauantai 15. marraskuuta 2014

Paita jämäpaloista


Tilasin Verson puodista kakkoslaatuista maastokuosia kun sitä yksi ilta tuli myyntiin. Enkä edes saanut kaikkea tilaamaani. Haavena oli tehdä siitä leggarit ja leggarit sainkin. Jäljelle jääneistä pienistä paloista syntyy sitten kaikenlaista, mm. tätä paita. 

Jälkiviisaana jälleen jättäisin nyt tuon alimman maastopalan pois. Ja ehkä vielä joka päivä sen siitä purankin irti, ei sekään ole mikään mahdoton homma. Hihat eivät ole eri pituiset vaikka siltä äkkisiltään näyttää. Myönnän kyllä, joskus niinkin on käynyt. Ja voi käydä jatkossakin. Viimeksi eilen huomasin, että yhden paidan takahelma oli vino. No, se saa jäädäkin vinoon, ainakin toistaiseksi. Olen muutenkin hieman sellainen huithapeli ja vinot helmat sopivat näin ollen kokonaisuuteen oikein hyvin. 



Kaavana on SK KaksTvån tutuksi käynyt raglanpaita, jostakin loppukesän / alkusyksyn 2013 lehdestä. Kankaana Verson puodin maastojoustocollege ja Myllymuksujen musta joustocollege. Jalassa ovat Noshin joustojerseystä tehdyt leggarit, sivusaumoilla. Kaava viimeisin Ottobre. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti