sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Blogimainoksen uhri.

Alkusyksystä törmäsin muutamassa blogissa Joutsenen kevyntuntuvatakkiin. Ja siis minullahan ei ole vielä kevytuntuvatakkia. Ja Joutsen, kotimainen takkimerkki jonka untuvatakkeja olen omistanut jo kolme kappaletta. Yksi niistä on jäänyt liian isoksi, kaksi muuta ovat kahden talven jälkeen kuin uusia.

Yritin löytää netistä näitä takkeja ja yhden kaupan löysinkin. Mutta haluan aina ensisijaisesti tukea kivijalkakauppoja (työllistävä tekijä). Laiton Sammon turkikseen sähköpostia sunnuntaina ja maanantaina tulikin vastaus että takkeja löytyy.

Takki on kyllä ollut hyvä ostos. Ja sitten kun sitä ei enää takkina halua käyttää, voi sitä käyttää tyynynä sen mukana tulevan pussin ansiosta ;)

Kuvaaja oli tänään no, ei  nyt pahalla päällä, mutta ei kuvauspäällä. Eipä tullut montaa kuvaa missä en olisi näyttänyt maatustamummolta. 

Takki Joutsen / Sammon turkis, Huivi Louis Vuitton / Helsinki, Kengät Reino / Tampereen Reino-kauppa, housut Vero Moda /boots.com (?), Reppu Globe Hope /Globehope.com


Edelleenkin, näistä on tullut ihan lempikengät. Ne on niin mukavat jalkaan! Ja lämpöset. Aluksi kyllä niin epäilytti, että noinkohan niitä tulee käytettyä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti