maanantai 9. syyskuuta 2013

Sunnuntaikirppistelyä

Kävimme eilen Tampereella Keskustorin peräkonttikirppiksellä. Kaunis ilma teki osansa ja paikka oli tupaten täynnä. Toivottavasti myös tavara vaihtoi omistajaansa. Ainakin se normaali kirppishysteria oli paikalla. Itselle ei jäänyt käteen kuin yksi lelu, kaksi Orthexin laatikkoa ja lastenvaatteita. Rahaa meni 17 euroa. Yhdet hienot Vansin kengät löytyi, mutta ne olivat liian isot. Tosiaan, lupasin itselleni etten osta itselleni yksiäkään uusia Kiinassa, Bangladeshissa tai  muualla vastaavassa tuotantopaikassa tehtyjä kenkiä.

Uusien kenkien ostamisen voisin lopettaa muutenkin, itsellänikin kun noita kenkäpareja löytyy. Tosin nyt olen hankkiutunut eroon kuudesta parista myymällä niitä Facebookissa kavereille. Ja kaikki myydyt kengät olivat maksimissaan viisi kertaa käytettyjä. Mitä järkeä... ei mitään. Siis hankkia kenkiä joita ei käytä.

Eilen lahjoitin yhden Vuittonin huivini ystävälleni. Olin ostanut huivin 1,5 vuotta sitten enkä ole sitä kertaakaan käyttänyt. Se ei vain sitten ollut tyyliäni. Varmasti olisin saanut sen myös myytyä. Mutta  ystävälläni oli syntymäpäivä ja tiesin hänen pitävän Vuittonista, eikä hänellä itsellään ole siihen ollut varaa. Annoin huivin hänelle ehdolla, että hän myös käyttää sitä. Toivottavasti se pääsee nyt tosikäyttöön. Lahjasta tuli ainakin minulle antajana hyvä mieli. Parempi, kuin mitä olisin saanut myymällä sen huutonetissä.

Hattu Costo / costo.fi Paita Marc by Marc Jacobs / Stylebop.com Housut Poola Kataryna / One Man Band Kengät Steve Madden / Brandos.fi

Reppu Fjällraven / Partioaitta

Rannekoru Uniqeco Desig / Super Mukava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti