sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Yhden lauantain asu

Jes, nyt eletään jo tammikuun kolmatta päivää, enkä ole ostanut itselleni yhtään vaatetta. Nauraisin edeltävälle lauseelle, jos se ostamatta oleminen ei olisi ollut yllättävän vaikeata. On niin paljon kaikkea mitä haluan, mutta en tarvitse. En siis todellakaan tarvitse. 

Pysyn suosiolla nettikaupoista poissa ja varmaan kohta pitää pysyä poissa myös Facebookistakin. Etusivulle tuntuu pukkavan milloin Yalon, milloin jonkun muun kaupan alennusmyyntimainoksia. Onneksi sähköpostissa suurin osa menee suoraan eri kansioon, joten niitä ei tule luettua ihan vain vahingossa. Toki tammikuu on sinänsä huono aika aloittaa ostolakko, kun kaikki tuntuu olevan alennuksessa mutta jos jotain haluaa ja tarvitsee oikeasti, ei sen hankkiminen koske vain alennusmyyntiaikaa. 

Tässä vielä viimeiset hankinnat ennen ostolakkoa. Ennen joulua tuhlasin vielä kerran Yaloon ja hankin itselleni Sanna Hopiavuoren ylijäämämateriaalista ommellun mekon. Tämän mekon hankkimista olen miettinyt useamman kuukauden ja nyt kun meille on kertynyt juhlia toisen perään, olen saanut todeta, ettei niitä mekkoja sitten olekaan hankittuna kovinkaan montaa. Ainakaan sellaista, mikä mahtuisi päälle. Lihominen, mikä ihana tekosyy ostaa lisää vaatteita. 

Sain joululahjaksi mieheltäni Minna Parikan kengät, jotka olivat sitten malliltaan omaan jalkaani aivan väärät. Onneksi ne olivat ostettu One Man Bandista ja pääsin joulun jälkeen vaihtamaan ne toisiin. Katselin etukäteen kaupan nettisivuilta mitä ottaisin tilalle ja ihastuin Palmrooth Originalin mokkasaappaisiin. Made In Finland. No, mokkasaappaat päätyivät itselleni sitten lopulta Palmroothin oman nettikaupan kautta koska olivat siellä melkein 100 euroa halvemmalla ja Parikoiden tilalle lähti Onemanbandista Parikat. 

Saappaat ovat aivan unelmat jalkaan ja laatu tuntuu hyvältä. Katsotaan, miten käytön kanssa käy. Suojasin kengät ennen käyttöä mutta jos loska ja vesisade jatkuvat, jäävät kengät huopikkaiden rinnalle kaappiin. Mikä kyllä olisi suuri harmi. Onneksi jalka ei enää kasva ja onneksi olen myynyt pois yli kymmenen paria kenkiä viimeisen vuoden aikana, joten kaappiin mahtuvat muutamat uudet tilalle. Mutta nyt on kengät taas shoppailtu viime ja tältäkin vuodelta. Päivän asu: 
Hattu Global / Tampereen Sokos Made in Italy 11/2014
Mekko Sanna Hopiavuori / Yalo.fi / 12/2014
Kengät Palmrooth Original Maden In Finland 1/2014 

Harmi, kun tuo valotus ei osunut kohdilleen eikä mun photoshoppitaidotkaan riittäneet tuomaan saappaita enemmän esille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti