maanantai 19. tammikuuta 2015

Yhden seerumin tarina

 
Varoitus, sisältää luonnollista kauneutta aamutuimaan ja ilman Photoshoppia.
 
Olen sellainen, joka uskoo mainospuheita ja ostaa ensimmäisenä kaiken maailman ihmeseerumit ja -voiteet. Nyt kohta kaksi vuotta kestäneen ekomoodin aikaansaannoksia on kuitenkin se, että purkkien määrä on vähentynyt radikaalisti aiemmasta. Eli vaikka vaatekaappi natisee liitoksissaan edelleenkin, niin kylpyhuoneen kaappiin alkaa pikkuhiljaa ilmestymään tilaa. En ole ostanut luomivärejä oikeasti kahteen vuoteen. Ja ennen ostin useamman vuodessa. Koska tykkään purkeista ja purnukoista, ei suinkaan siksi että olisin ollut jotenkin erityisen kova meikkaamaan.
 
Mutta asiaan. Kun kuulin Anne Kukkohovin ekokosmetiikkasarjasta, olin totta kai innoissani. Ja koska tykkään seerumeista, oli ensimmäinen ostokseni aamukäyttöön tarkoitettu silmienavausseerumi eli tämä. Pakurikääpää sisältävä tuote teki sen minkä lupasikin. Avasi silmät. Ja kiristi silmänympärysihon niin että tuntui. Lisäksi se teki silmän alle jonkinlaisen kalvon, minkä ansiosta rypyt näkyivät entistä paremmin. Mutta eniten päänvaivaa aiheutti kuitenkin kirvely ja punoitus.
 
Käytän aamuisin ensimmäisenä kasvovettä jonka jälkeen lisään seerumit ja rasvat. Aluksi käytin Madaran kasvovettä ja Diorin seerumia muualle paitsi sitten silmien alueelle tätä Egoboostia. Lopputuloksena voimakas punoitus missä vain Egoboosti koski muihin valmisteisiin. Vaihdon Madaran ja Diorin ruusuveteen, joka ei siis sisällä mitään keinotekoista ainesosaa eikä auttanut. Jos pakurikääpä koskee samalle ihoalueelle jonkun muun tuotteen kanssa niin lopputulos on punoitus ja kirvely, joka leviää myös alueen ulkopuolelle.
 
En koe olevani tarpeeksi pätevä käsittelemään tuotteiden INCI-listoja tai arvailemaan mistä mikin johtuu. Odotin tuota Annen sarjaa innolla, enkä vakuuttunut. Mikään muu tuote, oli se sitten luomua, luontoa tai Dioria, ei ole aiheuttanut vastaavaa reaktiota iholleni. Eikä se voi olla vain joku tietty ainesosa Egoboostissa, koska yksinään se ei tee muuta kuin tuo ryppyjä paremmin esiin.  
 
Yhtä kaikki, Egoboosti ei pääse jatkoon. Onneksi vielä löytyy vaihtoehtoja suomalaisesta ekokosmetiikasta.
 
 
 
Alla Egoboosti tapaa Ruusuveden. Pientä punoitusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti