keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Menneen viikonlopun ulkoasukuva

Pitäisi löytää se sisäinen muotibloggaaja jostakin. Lähinnä siksi koska tykkään esitellä vaatteita. Mutta nämä kuvat ovat järjestäen kaikki samasta asennosta. Yksityiskohdat jäävät kerta toisensa jälkeen kuvaamatta enkä oikein osaa laittaa esille melkein samaa kuvaa useampaan kertaan. Ja vielä kun valoa on saatavilla lähinnä vain silloin kun olen työpaikalla tai viikonloppuisin, ovat asukuvat vähissä. Mutta ainakin ne ovat rehellisiä, oikeasti käytössä olleita asuja eikä mitään lavastettuja tilanteita. Ja se kai se pointti on, esitellä niitä asuja joita juuri silloin käytin? Jos meinataan perehtyä siihen, että samoja vaatteita voidaan käyttää vuodesta toiseen ja että Suomestakin löytyy ihan kivoja suunnittelijoita. Ja että kaiken ei aina tarvitse olla uutta tai viimeisintä huutoa.
 
 
 
Viimeisintä huutoa taitaa kuitenkin olla tuo viitta tai poncho, miksi sitä haluaakin kutsua. Toki tämä lähempänä jälkimmäistä kuin ensimmäistä. Omani on ostettu syksyllä Net-a-porterista ja kyseessä on lempisuunnittelijani Isabel Marantin halpamallisto, eli Etoile. Vaatteelle tuli silti hintaa saman verran kuin kunnon talvitakille mutta kun mietin moisen itsetekemistä, niin jo pelkkiin laatulankoihin olisi äkkisiltään voinut mennä muutama satanen. Ja työt vielä päälle, niin tämä olisi ollut valmis seuraavalla vuosikymmenellä. Jalassa Töysän kenkätehtaan Paulapieksut viime talvelta. Valentinon laukku viime kesältä ja Miikkarin farkut tältä syksyltä. Alla on Patagonian talvitakin kuoriosa, eli untuvavuori irrotettuna minkä lisäksi irrotin siitä hupun. Varsin lämmin yhdistelmä. Niin ja tuo pipo on itse neulottu.
 
 
Taaperon kuvaaminen on varsin hankalaa. Paikallaan pysyminen ei tule enää kysymykseen. Taaperolla oli juhlavaatteena Aarrekidin Suomessa ommeltu mekko, Handmade By Pitsi Etsyn kautta ostetut pingviinilegginssit ja nyt jo lopettaneen Marlonin perusbody.
 
Marlonin tilalle Prismoihin on muuten tulossa, ja Tampereelta Kalevasta jo löytyykin, uusi kotimainen lastenvaatevalmistaja Hilla Clothing joka on MelliEcoDesignin valmistajan vaatemerkki. Ihana uutinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti