lauantai 31. tammikuuta 2015

Itsetehtyä kaulasta nilkkoihin

Ei voi sanoa, että päästä varpaisiin kun vain paita ja housut ovat itsetehdyt. Ajoittain mietityttää, että millaisen vaatesuunnittelijan se maailma minussa menettääkään. No, ei nyt oikeasti. Riittää kun itse tykkää ja käyttää.


Paita, mekko tai vaikkapa tunika on tehty Mallikelpoinen-blogin ohjeella. Kangas on tilattu Kestovaippakauppa.comista ja tosiaan ensin tein legginssit ja sitten tilasin kangasta lisää paitaan. Ja kun metrin verran tilasin kangasta, niin tein sitten koko kankaan verran kerralla. Alareunaa voi vetää vielä alemmaksi, jolloin tämä itseasiassa toimisi kokohameena tai mekkona, mitä nimitystä nyt itse kukin tykkää käyttää. Tykkään yhdistää yhden värikkään vaatteen muuten yksiväriseen kokonaisuuteen. Olen tähän paitamekkoon kyllä todella tyytyväinen, ei sitä ehkä töihin laittaisi mutta näin vapaa-ajalla se toimii oikein hyvin. Jos siis tykkää värikkäistä kuoseista.


 
Päivän asussa muuten:
Legginssit: Itsetehty / Nosh
Kengät: Nokian jalkineet / Sokos / 12/14
Reppu Lumi / Lumiaccessories.com / ?/14
Pipo Papu / Sokos / Syksy 2014
 
Oli muuten pettymys huomata, että Tampereen Sokoksen remontin myötä Papun ja Uhanan Pop Uppi oli hävinnyt, tai ainakaan emme sitä tänään löytäneet mistään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti