tiistai 6. tammikuuta 2015

Uhanan talvimoodi ja pinkit asusteet

En ehkä lähtisi ulkoilemaan pelkillä Uhanan merinovillalegginsseillä, mutta kyläilyyn ne sopivat oikein hyvin. Alle ei tarvitse laittaa mitään, ulkona pärjää hetken aikaa ja sisällä ei tule kuuma. Legginssit ovat reilu vuosi sitten ostettu ja ne ovat käytössä mukautuneet oikein mukaviksi. Pesty niitä ei ole kertaakaan, pakastettu ja tuuletettu kylläkin.
 
 
Photoshopin opettelu ei ole kovinkaan paljon edistynyt, mitä nyt onnistuin tekemään yhteen kuvaan itsestäni superkalpean... mutta pikkuhiljaa. Liikaa tekemistä, liian vähän aikaa. Tekemisellä tarkoitan sitä, että pitäisi opiskella töihin liittyen, haluaisin ommella ja neuloa ja piirtää ja urheilla ja olla lapsen kanssa ja vaikka mitä muuta. En kestä aikataulutettuja harrastuksia mutta haluan silti harrastaa.
 
Huomaan myös, että useamman vuoden laiskottelu alkaa kostautumaan. Vaatteet eivät enää istu päälle ja vyötärönympärys kasvaa vaikka kilot eivät samaan tahtiin nouse. Raskauden yrittäminen, raskaus ja koliikkilapsi verottivat lihasvoimaa aivan liikaa. Tämän sain todeta viimeistään jouluna tellumäessä. Jalat eivät enää jaksaneet.
 
Joten liityn nyt kaikkien muidenkin uudenvuoden intoilijoiden joukkoon ja aloitan jälleen kerran elämäntaparemontin. En laihdutuskuuria tai kuntokuuria, vaan ihan kunnon remontin. Vajaa kymmenen vuotta sitten tein vastaavan enkä muista milloin olisin voinut niin hyvin. Kun syö hyvin ja urheilee ja noudattaa muutenkin sopivasti terveellisiä elämäntapoja, jaksaa iltaisin pidemmänkin työpäivän jälkeen tehdä muutakin kuin somettaa tai tuijottaa telkkaria.
 
Haluan itselleni sen olotilan missä jaksan paremmin ja voin hyvin. Katsotaan, miten käy.


 
Päivän asu:
Takki: Patagonia / Zalando.fi 9/2014
Mekko Uhana / Weecos.com (?) syksy 2013
Housut Uhana / Sokos 12/2013
Laukku Salmiak Studio / Weecos.fi 12/2014
Huopikkaat Lahtiset / Kauppahalli 12/2014
Hattu Costo / OMB 9/2014 (?)
Tumput Joco Unideco / Taitoshop 9/2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti