tiistai 20. tammikuuta 2015

Sanna Hopiavuori

 Sannan vaatteet ovat jääneet mieleen jo pitkältä ajalta. Vihdoin syksyllä tilasin itselleni Yalon kautta Sannan nahkahousut ja nyt vielä ennen joulua tämän takin. Materiaali on ylijäämää tai kierrätettyä. Takki on villaa ja vuori polyesteriä. Keväällä sitten toivottavasti tälle löytyy käyttöä.

 
 
 
Automaattilaukaisimella otetut kuvat, säästettiin aviomiestä kuvauskiusaamiselta.
Laukku Salmiakstudio / weecos.com / 12/2014
Housut Me&I /kotikutsut / syksy 2014
Kengät Marc By Marc Jacobs / Stylebop.com / 8/2012
Pipo itsetehty
 
Kun vertaa pipokuvaa ja alla olevaa kuvaa jossa asukokonaisuuteen pääsi pipon sijaan Coston hattu, voi jälleen todeta, että aina ei voi onnistua. Ehkä toi hattu korkean kauluksen kanssa tekee kokonaisuudesta liian tukkoisen. En tiedä. Mutta nauru tuli kun tämän kuvan näki ensimmäisen kerran. Ehkä se nauru olisi tehnyt hyvää myös itse kuvalle.

 
Ostamaton tammikuu on mennyt hyvin ja samaten se elämäntaparemontti. Olen jaksanut urheilla useamman kerran viikossa, olen kiltisti juonut viherpirtelöni ja nauttinut aamuisin erinäisen määrän vitamiineja pillerimuodossa. Vettä pitäisi vielä juoda enemmän ja ruokavaliossa olisi vielä paljon korjaamista. Vaakaa en käytä, mutta senttejä mittaan, kerran viikossa. Sekä tietysti seuraan koko ajan sitä miten kauan ja millä vastuksella jaksan urheilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti