lauantai 3. tammikuuta 2015

Talven luottokengät

 
 
Kävin joulukuussa kenkäostoksilla. Jatkuva loska aiheutti akuutin kumisaapastarpeen. Sellaisten edustuskelpoisten kumisaappaiden tarpeen. Suomessa ei enää kumisaappaita juurikaan valmisteta, ainakaan sellaisia jotka olisivat jotenkin tyylikkäitä.
 
Löysin Tampereen Sokokselta nämä Nokian jalkineiden ja Julia Lundstedin suunnittelemat  kumisaappaat vuorella ja mikä parasta, tuolloin sattui olemaan vielä 30% alennus talvikengistä. Kengät tulivat tarpeeseen ja kovaan käyttöön, nämä kuvat on otettu uudenvuodenaattona.
 
Hienoa, että suomalainen yritys ymmärtää panostaa tuotteisiin, joilla oikeasti on käyttöä tässä märässä ja kylmässä ilmastossa. Nokian saappaat valmistetaan edelleenkin Euroopassa. Lisätietoja löytyy täältä. Suosittelen tutustumaan koko mallistoon, Julian suunnittelun myötä Nokialle on saapunut varsin edustuskelpoisia saappaita, joissa jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina vuoden ympäri. 
Päivän asuna muuten itse tehdyt legginssit joustocollegesta, Uhana Designin paita, Marc Jacobsin laukku joka on kolmatta vuotta ahkerassa käytössä ilman huomattavia käytönjälkiä sekä Papun kääntöpipo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti