torstai 23. heinäkuuta 2015

Terhi Pölkeistä

Kirjoitin jokin aika sitten Terhi Pölkin puukengistä. Tai ainakin mainitsin ohimennen, että tilasin niitä muutaman parin suoraan Terhi Pölkin nettikaupasta ja sain ensimmäisessä paketissa kahdet väärät kengät. No, palautus sujui helposti ja sain uudet tilalle ennen kuin olin palauttanut väärät. Hienoa palvelua. Ja kuten osasin pelätä, olivat molemmat mallit itselleni hieman epämukavat jalkaan, kuten nahkakengät monesti uutena ovat. Sitten kun niitä käyttää, nahka mukautuu ja pehmeentyy.  Näiden nyt kuvissa olevien kenkien kohdalla taas korkea ja luinen jalkapöytäni otti vastaan. 


Ja sen sijaan, että olisin suoraan mennyt suutarille, lähdin itse kikkailemaan. Kosteaa pyyhettä sisään ja yritin venyttää kenkää. Lopulta luovutin ja vein kengät suutarille venytykseen. Toinen kengistä repesi siellä. Suutarin mukaan nahka oli kovaa ja huonolaatuista. Tai sitten olin kastellut sen pilalle kun yritin kenkiä venyttää. Nyt en oikein tiedä tuleeko niistä enää kenkiä. Toinen kenkä on rutussa ja revennyt. Juuri se kenkä, kumpi painoi enemmän ja mitä yritin venyttää enemmän. 

Pidän itseäni täysin syyllisenä ja harmittaa kyllä todella paljon. Nämä kengät ovat ainakin toistaiseksi loppu Terhin verkkokaupasta. Lisäksi sijoitin kenkiin melkein 200 euroa. Enkä heti jaksanut raahata niitä suutarille. Olisi kannattanut. Pelkkä venytys kun maksoi 12 euroa. Yritän nyt lahjoittaa nämä eteenpäin jollekin sirompi jalkaiselle. Mutta hemmetti sentään, että ottaa päähän. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti