perjantai 3. huhtikuuta 2015

Lisää kirppislöytöjäMeidän lapsi tykkää pienistä tavaroista, joten haalin kirpputoreilta pusseja, joihin on kerätty pieniä leluja. Pussit ovat usein täynnä varsin sekalaista tavaraa, joten pyrin aina katsomaan että sisällä olevat lelut ovat mieleisiä ja ehjiä. Olen valmis maksamaan pusseista sellaisen 1-5 euroa hieman sisällöstä riippuen. Löysin tällaisen ihanan Hello Kitty-laukkukodin, kahdella eurolla. Katossa oleva diskopallo pyörii ratasta pyörittämällä ja patteritkin tähän näköjään menevät. Emme ole kyllä laittaneet uusia tilalle, kun noita soivia ja villkuvia leluja tuntuu olevan jo enemmän kuin tarpeeksi. 


Ostan myös paljon kirjoja. En osta uutena kuin Suomessa painettuja kirjoja, joten kirpputoreilta on tuotu kotiin useampi kymmenen lastenkirjaa. Ostan vain ehjiä ja hyväkuntoisia ja yleensä olen valmis maksamaan kirjasta sen 1-2 euroa, toki paksummista kirjoista hieman enemmänkin. 

Kirpputoreilta voi tehdä hyviä löytöjä, etenkin leluista ja kirjoista puhuttaessa. Tiedän joidenkin ihmisten karsastavan käytetyn tavaran ostamista ja esimerkiksi lahjaksi ei kuulemma saisi antaa kirpputorilta ostettua. En kyllä ymmärrä miksi, jos tavara on hyväkuntoinen ja kelpaa käyttöön?  Miten se tekee siitä jotenkin vähempiarvoisen, että se on käytettynä ostettu? Itse kyllä näen asian aivan päin vastoin. Parhaita ovat lahjat, jotka ovat kierrätettyjä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti