tiistai 31. maaliskuuta 2015

Itse tehty ja uutta Nokialaista

 Nyt jo loppuneen kesäloman tavoitteena oli ommella muutama juttu ja opiskella uutta työjaksoa varten. Ja olla tietysti lapsen kanssa ja urheilla paljon. Kotikuntosali olikin kovassa käytössä ja tein tunnin aerobisen harjoittelun melkein joka päivä. Lisäksi ehdin ompelemaan ja olemana lapsen kanssa mutta sitten tuo opiskelu jäi kahteen päivään. No, onneksi maailma ei lopu siihen. 


Kuvassa itsetehty tunika Käpysen joustocollegesta. Jalassa yhden kirppisreissun löydökset eli H&M farkut, viisi euroa. Jalassa Nokian uudet kumisaappaat Hai Low, jotka tilasin Kumisaapaskaupasta täältä. Ja nyt takatalven iskiessä ja muuttuessa takaisin kevääksi, ei voi kuin todeta kumisaappaiden olevan varsin järkevä ratkaisu Suomen keväässä. Ja talvessa. Ja syksyssä. Ja tietysti kesässä. Selässä on Lumin jo aiemmin hankittu reppu ja päässä Coston luottohattu.

Kangas on tosiaan Käpysen joustocollegea ja kaava oli Ottobre-lehdestä (muistaakseni 5/2013, lehti vaihteeksi jossakin kadoksissa). Mekossa on raglan-hihat ja huolittelukaistale kaula-aukolla. Ohjeen mukaan kaistale piti laittaa ennen viimeisen olkasauman kiinnitystä, mutta itse tykkään ommella kaitaleet jälkikäteen saumurilla. Helma ja hihankäänteet on puolestaan viimeistelty peitetikkikoneella. Helman jouduin tekemään kahteen kertaan, eli siinä on nyt neljä riviä ommelta, kun ensimmäisellä kerralla osa reunasta jäi ompeleen ulkopuolelle. Reunan huolittelu kaksoistikkaamalla on siis edelleenkin harjoittelun alla. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti