keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Lastenvaatetta


Kuvassa suomalaisen Punaisen norsun tunika, joka on ollut meillä käytössä jo 1,5 vuotta. Taas niitä "vähän aikaa käytössä olevia" lastenvaatteita. Mietin vain, että kuinkahan paljon aikuisten vaatekaapista pysyy käytössä tässä halpatuotannon ja kertakäyttökulttuurin maassa pidempään kuin puolitoista vuotta? Itselläni onneksi nykyään pidempään, mutta melko varmasti ne kaikista muodikkaimmat muotivaatteet vielä huonolla laadulla varustettuna eivät ole käytössä puoltakaan vuotta. Lisäksi kuvassa Höön sukkahousut, joita ei valittettavasti tehdä Suomessa mutta lyhyen käyttökokemuksen perusteella vaikuttavat laadukkailta ja kuositukseltaan varsin kivoilta. 

Höön vaatteet ovat olleet kyllä todella kivoja. Olisi mahtavaa jos tietyt suositut perhebloggaajat löytäisivät näitä kotimaisia valmistajia enemmän koska paras mainonta tuntuu tapahtuvan suosituimpien blogien kautta. Toki valmistajatkin voisivat lähestyä bloggaajia? Toisaalta itse kyllä vierastan niitä blogeja, joissa hehkutetaan tiettyjä tuotteita yhteistyöbloggauksissa. Kun blogia pitää työkseen, niin tuntuu että se tietynlainen puolueettomuus katoaa ja tilalle tulee maksetut mainokset. 

Toki omana toiveenanikin olisi, että blogini kautta nämä pienet kotimaiset valmistajat saisivat lisää asiakkaita, mutta mihinkään laajamittaiseen mainostoimintaan en pysty. Mikä välillä toki harmittaa. Jos olisi aikaa panostaa blogiin enemmän, saisin enemmän hyvää aikaiseksi. Mutta niin kauan kuin minulla on päivätyö josta pidän ja pieni lapsi, jolle haluan antaa paljon aikaani, niin blogi pysyy harrastelijamaisen pienenä. Mutta yksikin uusi asiakas yhdellekin pienelle kotimaiselle firmalle on jo plussaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti