perjantai 13. maaliskuuta 2015

AIvan mahtava kevätpäivä

 
Eilen oli niin kaunis kevätpäivä, ettei harmittanut yhtään olla kesälomalla. Niin, joudun pitämään kesälomani tässä välissä kun vaihdan taas työpaikkaa. Vakipaikkaan ei kuulemma ole palaamista kunnes kaikki rästilomat on poispidetty, joten pidetään niitä nyt sitten. Toisaalta, nyt on ollut paremmat säät kuin viime vuoden kesäkuussa, jolloin oli edellinen kesälomani.
 
Tämä oli toinen aivan surkea talvi putkeen, tosin viime talvi oli vielä surkeampi. Ei voi olla ajattelematta, että tässäkö tämä nyt oli? Eikö me saada Suomeen enää kunnon talvia? Ei sillä, etteikö kevät olisi mukavaa aikaa, mutta itse ainakin kaipaan lunta ja pakkasta talveen, sen ikuisen marraskuun sijaan. 

Juuri luin myös jostakin erään ilmastotieteilijän sanoneen, että meillä on 40 vuotta aikaa pysäyttää ilmastonmuutos. Pysäyttää siis aivan kokonaan. Tuntuu ehkä pitkältä ajalta, mutta se ei todellakaan ole sitä. En voi olla ajattelematta, että oma lapseni on silloin hieman yli neljäkymmentä. Millainen maailma häntä oikeasti odottaa?

 
Ilmastonmuutosajatus mielessäni poljin Jopolla kauppaan. Toki Jopoilu oli myös osa päivän hyötyliikunta-annosta. Olen pyrkinyt liikkumaan vähintään kolme kertaa viikossa kunnon aerobisen reenin ja se on onnistunut ihan kiitettävästi. Välillä paremmin ja välillä huonommin. Liikunnassa on se hyvä puoli, että mitä enemmän liikkuu, sitä enemmän jaksaa liikkua. Alku on aina vaikeaa, mutta kun pääsee vauhtiin niin liikkuminen alkaa tuntumaan todella hyvälle. Liikunnan vaikutuksen huomaa myös helposti ihan arjen jaksamisessa. Mitä enemmän urheilee, sitä enemmän jaksaa touhuta myös kaikkea muuta urheilen lisäksi.
 
 
Pipo: Papu / Sokos / 11/14
Aurinkolasit: Rayban / Kalevan Prisman Instrumentarium / 8/2013
Paita: Uhana / Super Mukava / Kesä-syksy 2013
Housut: Itsetehty
Kengät: Via Via /Brandos.fi / Syksy 2012
 
 
Taaperollakin on aivan oma kevätmuotinsa. Päivän asuna Kivat-villahaalari, Punaisen norsun lippahattu ja Kuoman kengät. Ei kyllä aivan äidin käsialaa, mutta näillä vaatteilla tultiin hoidosta tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti