maanantai 27. huhtikuuta 2015

Paapero


Paapero on Kemijärveläinen suomalainen lastenvaatevalmistaja joka suunnittelee, valmistaa, myy ja markkinoi lastenvaatteita. Paapero on perustettu vuonna 1990 ja on viime vuosina keskittynyt yhä enemmän omaan tuotantoonsa. Yrityksen ideana on oma suunnittelu, lappilainen tekeminen ja tuotanto. Yrityksen arvoihin kuuluvat lapsen huomioiminen ja arvostaminen, kotiseudun hyvinvointi ja suomalainen työ.
Paaperon kotimaisuusaste on korkea: yksilölliset ja muotoilultaan oivaltavat tuotteet valmistetaan Kemijärvellä, missä niiden valmistuksesta vastaavat vaatetusalan artesaanin koulutuksen saaneet ompelijat. Suuria tilausmääriä tehtäessä pystytään hyödyntämään laajaa yhteistyö- ja alihankintaverkostoa.
Tuotteille ominainen raikas väri- ja kuosimaailma saa innoituksensa Lapista: sen lumoavasta luonnosta, vuodenajoista ja sadunomaisesta mystiikasta. Tuotteissa käytetään laadukkaita ja turvallisia ÖköTex-sertifikaatin saaneita materiaaleja.
Vuodesta 1990 jatkunut kehitystyö ja asiakkailta saatu palaute ovat hioneet Paapero-vaatteen käytännölliseksi ja toimivaksi. Tämä teksti on kopioitu lähes suoraan Paaperon omilta nettisivuilta. Suosittelen tutustumaan Paaperoon. 
Tämän mekon ostin jo kaksi vuotta sitten. Kohta se pääsee käyttöön. 


Lapsen mummun lempieläin on lammas,  joten tämä lammaskuosi oli meidän mielestä niin hieno, että jäi liian vähälle käytölle. 


Paaperon haalarit olivat meidän lempiunipukuja kunnes koot loppuivat. Näihin mahtui kestovaippapeppu loistavasti ja nepparikiinnitys kruunasi kaiken. 
Täksi kesäksi hankitut housut. Lime on kiirinyt yhdeksi lempivärikseni. Muut bloggauksen kuvat on otettu lähes kaksi vuotta sitten, toivottavasti kuvien  laatu on kohentunut hieman muidenkin kuin itseni mielestä. 
Paaperon vaatteet löytyvät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti