torstai 16. huhtikuuta 2015

Ivanan ale!

En kovinkaan usein harrasta suoranaista mainostamista, mutta nyt on pakko! Ivana Helsingin verkkokaupassa on muutamia tuotteita jopa 70% alessa. Eli esimerkiksi tämä Suomessa valmistettu neuletakki maksaa tällä hetkellä 120 euroa. Verkkokauppa löytyy täältä.

Aloitin Ivanan ostamisen kun aloitin Kiinaboikotin. Ivanan neuleet tehdään Suomessa. Koen Suomessa valmistettujen tuotteiden olevan eettisesti valmistettuja. Työtekijöille maksetaan kohtuullista palkkaa, heillä on sosiaaliturva ja terveydenhuolto ja oikeus vanhempainvapaisiin. Luotan tuotteiden valmistuksessa toimittavan Suomen lain edellyttämällä tavalla työntekijöiden terveyttä uhraamatta. Työntekijöiden palkasta maksetaan veroja, joilla ylläpidetään mm. ilmaista koulujärjestelmää, toki niillä veroilla maksetaan paljon turhaa ja älyvapaatakin näin pienen ihmisen mielestä. 

Lyhyen kokemuksen perusteella Ivanan tuotteet ovat laadukkaita. Kokomitoitus on reilu. Ja vaikka takki voi vielä 120 euron hintaisena tuntua kalliilta, niin uskon sen olevan hintansa arvoinen. 
2 kommenttia:

  1. Ivanalla on kyllä upeita mekkoja, ihan mielettömiä! Tykkään myös Olivia Rougesta, ne ovat ehkä jopa enemmän itseäni, varsinkin hameet. http://www.oliviarougeshop.com/index.php

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tuosta Oliviasta kuullut Nelliinan vaatehuone-blogista ja olen miettinyt, että joskus voisi sieltä mekon tilata. Tämän kesän mekot taitavat löytyä kyllä Uhanan uudesta mallistosta :)

      Poista