sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Vaatevallankumous.

Olisi varmasti pitänyt reagoida blogissakin tuohon vaatevallankumoukseen ajoissa ja aktiivisemmin. Mutta tämä viikko oli päivätöiden puolesta vain jotain niin kaaottista, ettei aikaa tai energiaa jäänyt  mihinkään harrastustoimintaan. Oli kuitenkin ilo huomata, että sosiaalisessa mediassa tämä päivä sai viime vuotista enemmän huomiota. 

Meidän perheessä vaatevallankumousta vietettiin näissä merkeissä. 


Lapsella oli päällään Papun tunika, leggarit ja pipo sekä Mini Rodinin takki ja Kavatin kengät. Mini Rodini on ainoa noista, jonka suhteen olen hieman skeptinen, ainakin laadun puolesta. Toisaalta tämä takki on ainoa Mini Rodini, minkä olen uutena ostanut ja ostin sen tamperelaisesta liikkeestä.


Itselläni oli päällä Nurmen turbaani, Uhana paita, Punaisen norsun housut, Ivana Helsingin neuletakki, Elli Hukan Raanulaukka ja Minna Parikan pupukengät. Kaikki muut paitsi kengät on tehty Suomessa. 


Housut löytyvät täältä.


Ivanan takki on kokoa 36, Uhanan paita M-koko ja housut L-kokoa. Turbaanista en ole vielä varma, onko se minun juttuni. Mutta koska en osaa olla ilman päähinettä kuin äärimmäisen harvoin tai kuumalla, niin pitäähän tuo turbaanikin kokeilla. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti