lauantai 25. huhtikuuta 2015

Meille uutena saapuneita leluja.

Näitä meille uutena saapuneita leluja ei ole kovinkaan montaa. Jos ostan uutena, pyrin ostamaan suomalaista. Tai laatua. Nykyään toki laadusta ei voi ikinä tietää, mutta luotan edelleen Brion puuleiluihin ja Fishcer Pricen muovileluihin. Mikä ihme siinä muuten on, että Brion leluja ei tunnu löytyvän kirpputoreilta ikinä?

Taaperolle on tullut ostettua muutama Plaston klassikko. Yksi on sammakkoämpäri. Ämpäri on kerännyt paljon huomioita ja sammakot ovat jo tässä vaiheessa mieluisia vaikka niitä ei vielä osata oikein hypyttää. Sammakot ovat kestäneet kaiken muun, paitsi bernin hampaat. Jatkossa joudumme siis hankkimaan ainakin muutaman sammakon lisää tai ehkä kenties jopa koko ämpärin. 

Toinen jo pienestä leikkiin sopiva Plaston tuote on kuppitormi. Tämäkin tulee ämpärissä ja kestää käytössä. Lisäksi meillä on paljon Plaston astioita sekä perittynä että ostettuna. Ja ne Plaston potkumopot tuntuvat ikuisilta. 

Jos kotimaiset ja kestävät lelut kiinnostavat, niin Plastoa löytyy ainakin suurimmista marketeista. Lisäksi verkkokauppa http://www.suomi-lelut.fi myy vain ja ainoastaa Suomessa valmistettuja leluja. 

PS. Luin Too Big To Be Me- blogista kuinka bloggaaja ei voi lukea blogeja joissa teksti on keskitetty. Itse olen ajatellut pitää tarinani lyhyinä ja ulkomuodon ns. mainosmaisena ja siksi teksti on keskitettyä. Mutta jos jotakuta asia häiritsee niin paljon, että blogin lukeminen jää sen vuoksi, niin vinkatkaa niin vaihdan toki tyyliä. Pidemmissä teksteissä pyrin kyllä vaihtamaan keskityksen jatkossa pois pyytämättäkin. 

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti