maanantai 16. kesäkuuta 2014

Lastenvaatetta aikuisella.

Oli ehkä hieman maaninen päivä kun näitä asukuvia otettiin. Toisaalta, nyt muutama päivä myöhemmin ei maanisuus ole juurikaan helpottanut. Huomenna pitäisi mennä Särkänniemeen pikkusisikon kanssa ja vaunujen sadesuoja on hukassa. Ja kun kyseessä on Stokke, niin hieman epäilyttää saako sitä suojaa ihan tosta noin vaan jostakin uutta. Suoja on varmasti hyvässä tallessa, siellä samassa missä on mm. minun pankkitunnukset, jotka hävisivät viime viikolla. Tavaraa on todellakin liikaa, jos sitä voi koko ajan hukkua. Eikä se sadesuojakaan mikään ihan pieni paketti ole. 

Itseäni tässä asussa hieman huvitti se, että paita on Papun ja leggarit Punaisen Norsun. Lastenvaatevalmistajia siis molemmat. Onko se ihan normaalia, että kun tulee äidiksi, niin alkaa käyttämään lapsensa kanssa samoja vaatteita? Papun huppari oli loppuunmyyty Weecokselta kun heräsin siihen, että paita voisi olla ihan kiva. No, yhden meilin jälkeen sain tehtyä tilauksen jäljellä olleeseen kappaleeseen. Ja sitten seuraavana päivänä onnistuin vielä maksamaan toisen laskun vahingossa Papun tilille ja he onneksi varsin nopeasti laittoivat viestiä ja palauttivat rahat. Kiitos siitä heille. Ja moitteet jälleen itselle. Pitää olla huolellisempi! 

Papun tuotteet tehdään Portugalissa ja osa kai Suomessa. Punaisen norsun vaatteet käsittääkseni tehdään ihan Suomessa. Olen muuten suurella hämmennyksellä seurannut Facebookissa Gugguu Gugguu-merkin kirpputoria. Miten joku haluaa maksaa "venyneestä, pesunukkaisesta ja haalistuneesta jossa vetoketju kiertää" lasten jumpsuitista 20 euroa? Vain koska se on MiniRodini? Laadusta tuskin voidaan puhua enää tuon merkin kohdalla tai sitten tuonne kirpputorille on vain eksynyt harvinaisen paljon maanantaikappaleita.


Paita: Papu / suoraan valmistajalta, leggarit Punainen Norsu / suoraan valmistajalta, kengät Tom´s / Yalo.fi ja laukku Chanel / Ihanuudet.com








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti