keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Kestovaippailu, malli univaippa

Meillä nukuttiin vielä ennen minun kesälomaa 4-6 tuntia päiväunia kahdessa osassa joka päivä. Paitsi viikonloppuisin. Kun kesäloma alkoi, unet loppuivat kokonaan. Tai no, nukutaan meillä tunnin nukuttamisen jälkeen enintään tunti. Yhdessä tai kolmessa osassa päivän aikana. Jotenkin palaa mieleen alkuvaiheen koliikki. No, kuitenkin. Univaipoille ei siis periaatteessa ole käyttöä tällä hetkellä, mutta tässä nyt kuvaesitys siitä, millaisilla vaipoilla meidän edesmenneet loistopäikkärit nukuttiin. 



Sisävaippa mallia Sampsukka. Sisäpintana Coolmax, joka tuntuu kuivalta märkänäkin ja aiheuttaa joillekin vaippaihottumaa. 


Sisävaipoissa on tasku yleensä selän puolella, kuten taskuvaipoissakin. Tässä mallissa on vaipassa itsessään jo lisäimua ja tasku, että saa tarvittaessa vielä lisää imumateriaalia sisään. 


Bambu- tai puuvillakankainen Myllymuksujen taittoimu, en muista. Nämä ovat sellaisia imuja, että imevät koko ajan paremmin, mitä enemmän niitä pesee. 


Taittelen imun neljään kertaan. 


Näin. 


Imu vaipan taskusta sisään. 


Otetaan kuori (ja kuvataan se häthätään taaperon tavoitellessa sitä samaan aikaan) 


Todellisuudessa puen sisävaipan vaipakkaalle ensin ja sitten kuori päälle, mutta tässä demonstroidaan asiaa koska taaperon valokuvaus ja vaipanvaihto samanaikaisesti ei tule onnistumaan. 


Ja näin. Nepparit ovat parhaita. Tarrat revitään nykyäään meillä auki jos vain ehditään ennen housuja. Ja näin helteillä kun on oltu vaippasiltaan, niin muutamaan otteeseen ne vaipat ovat olleet hetken päästä auki. Kestovaippailun huonoja puolia, kai. Toisaalta, eiköhän ne kertakäyttövaipatkin aukea nopsaan? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti