perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannusta


Käytiin maanantaina Särkässä. Kylmä oli ja hyvä, ettei lunta satanut. Pakon sanelema aikataulu, ei muuta selitystä. Päivän asuna Uhanan legginssit, raanulaukku, Patagonian Gore-takki, Papun pipo ja ikivanhat Etnies Arto Saari tennarit, joita joskus haalin kun hyväksi totesin. Tämä on kolmas ja viimeinen pari. 


Tsirpillä oli MelliEcodesignin haalari, Papun pipo (samikset, jee!) ja Kavatin kengät. Sekä tietysti rattaat ja niissä sadesuoja. Hyvin jaksettiin koko päivä, 12-19. 




Huvipuistot ovat kyllä viherpesijälle hieman kyseenalaisia paikkoja. Mutta toisaalta, niissä on kyse palveluista ja yhdessäolosta. Energian kulutus on kuitenkin valtaisaa. Tavoitteenani ei ole kieltää kaikki hauska lapselta tulevaisuudessa, vaan tarjota erilaisia vaihtoehtoja ja opettaa hänet tiedostamaan, mikä mihinkäkin vaikuttaa. Delfinaario on toki asia erikseen ja jakaa varmasti mielipiteitä. Itse toivon, ettei uusia delfiinejä enää näiden vanhojen lisäksi tule, eikä niiden annettaisi myöskään enää lisääntyä vankeudessa, jos sen estäminen vain mitenkään on mahdollista. 

Tämän kertainen reissu oli kuitenkin suunnattu pikkusiskolleni, vaikkakin meidän taapero veikin innon suurimmalta hurvittelulta. Ja joo, kyllä minä itsekin niistä laitteista tykkään. Nykyään ne tuntuvat vain jotenkin, no lällyiltä. 

Oikein hyvää juhannusta kaikille ja toivotaan, että ulkona tarkenisi ilman toppatakkia aattona. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti