tiistai 22. huhtikuuta 2014

Viimeistä vapaapäivää tältä erää


Pyhämaanantain kunniaksi piti lähteä elokuviin. Joululahjaksi saadut leffaliput ovat tulleet käyttöaikansa päähän ja kävimme sitten katsomassa Kapteeni American seikkailuja. Ei siinä mitään, yhtään enemmän aivotoimintaa vaativa elokuva olisi varmasti ollut liikaa juonen seuraamiselle. 

Ja jokainen mahdollisuus esitellä hyvän mielen vaatteita pitää käyttää. Joten tässä vielä maanantaina asua: 

Alla oleva t-paita, pitkä toppi tai juhlamekko, miksi ikinä sitä haluaakin kutsua, on Poola Katarynan mallistosta, ostettu Tampereen One Man Bandista ja on tehty kierrätysmateriaalista. Farkut ovat H&M:n äitiysfarkut, ostettu kirpputorilta. 

Huppari on Vieton ja ostettu Weecos.comista. Laukku on Vuittonin ikuisuusaarre, ensimmäinen merkkilaukkuni joka käytiin tärisevin käsin ostamassa Helsingin liikkeestä muutama vuosi sitten. 



Katutaidetta Tampereen keskustasta. Mun mielestä nää on hienoja. Enemmän näitä, kiitos.  Tämän hetken lempitaiteilijat ovat pääasiassa katutaiteilijoita, toki en voi itseäni kutsua miksikään taiteen asiantuntijaksi. 
Tänään sitten oltiin takaisin työelämässä. Viiden päivän vapaa teki kyllä hyvää, mutta tykkään kyllä työstänikin pääasiassa melkein aina. Vai miten sen nyt sanoisi niin, ettei vaikuta liian innostuneelta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti