keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Yhden hääjuhlan vaatetta

Omasta ystäväpiiristä taitavat kaikki olla jo naimisissa jotka naimisiin aikovat. Toki eihän sitä voi ikinä tietää, kuka vielä yllättää. Mutta häitä ei päästy tänä kesänä juhlimaan kertaakaan. Onneksi lokakuulle osui vielä ne yhdet jäljellä olevat. Ja onneksi osuivat, juhlat olivat niin mukavat, että asukuvat jäi ottamatta.  Tässä nyt sitten jälkilavastus tilanteesta, koska eihän noin hienoa hametta voi jättää esittelemättä. 


Juhlavaatteena oli Seelestä hankittu Anne-Mari Pahkalan silkkimekko, One Man Bandista Minna Parikan pupunkorvakorkkarit, jotka ovat ne ainoat korkkarit joita pystyn oikeasti käyttämään ja laukkuna tuo Ihanuudet.comista käytettynä hankittu klassikko Chanel. 

Mekkoon olisi voinut yhdistää vyön jolloin sen istuvuus olisi voinut olla parempi, mutta näin tällä kertaa ja seuraavalla käyttökerralla sitten kokeilaan toista tapaa. Ja varmasti ensimmäistä kertaa elämässäni en ainakaan huomannut, että olisin saanut silkkivaatteeseen rasvaläiskän. Tähän asti olen sen onnistunut tekemään joka ikisen silkkisen vaatteen kohdalla. Siis aivan joka ikisen. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti