tiistai 18. marraskuuta 2014

Ihan vain asukuvia.

Ekoblogi, jonka pääasiana on vaatteiden esittely. Asia,  jota mietin aina kun avaan oman blogini.  Mutta jatkan tätä vaatteiden esittelyä ihan vain siksi, että rakastan vaatteita. Ja koska haluan tarjota vaihtoehtoja niille halpatuotetuille vaatteille, jotka voidaan mieltää ekologisiksi kun ne käytetään loppuun. Harmi vain, että ajatustasolla tämä toimii, käytännössä kuitenkaan ei. Mitä halvempi vaate, sitä useammin se tulee ostettua muuhun kuin todelliseen tarpeeseen. Ja sitä useammin se lentää roskiin, koska kukaan ei maksa siitä enää kaupasta poistumisen jälkeen mitään. Tai ainakaan se ei maksa vaivaa viedä sitä kirpputorille myyntiin. 

Tässäpä sitten jälleen näitä hyvänmielen vaatteita. Ihan vain asukuvia-päivitys ei koskaan onnistu ilman moraalista saarnaa. Kyllä, koen elämäntehtäväkseni maailman pelastamisen tai ainakin sen yrittämisen. 
Päivän asuna Piia Hännisen silkkitoppi (jossa on jo rasvatahra) / Yalo.fi 8/2013, Kirppisfarkut, Nurmi jakku / Seele 10/2014 ja Marc Jacobs kiilakorot 8/2012 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti